facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuningparts-dewitten.be

Tuningparts-dewitten.be

Info

Tuningparts-dewitten,
voor al je auto onderdelen,
tuning, oem..

Adres: Opwijksestraat 95, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: 0499828073
Stad: Lebbeke
Route: Opwijksestraat 95
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: Car tuning parts, Car styling webshop, Tuning Shop Limburg, GM Tuningparts, Car tuning online, VW tuning parts, Seat tuning parts, MG tuning parts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Courtmans Garage Courtmans 949 meter Service was top! Mijn auto hersteld tegen een goede prijs en zeer goede kwaliteit ! ...
Recensies
Ondanks dat het vaak wat lang duurt vooraleer je een antwoord krijgt ben ik wel een heel tevreden klant. Ook steeds eerlijk over de leveringstermijn van het artikel. Vandaag mijn stuur laten plaatsen, echt een pronkstuk. Top service !
Op 22/7 om 10u04 heb ik een bestelling geplaatst met ordernummer 490 maar een week later heb ik nog steeds niets ontvangen terwijl op de website te lezen staat dat indien het product voor 17u00 wordt besteld dat die nog dezelfde dag zal worden verzonden. Woensdag heb ik u een mail verzonden maar helaas kreeg ik ook daar geen enkele reactie op. Dus probeerde ik jullie dan maar telefonisch te bereiken maar moet ik vaststellen dat jullie gewoon onbereikbaar blijken te zijn. Dit is NIET echt de SERVICE die gewenst wordt.. Wanneer gaan jullie mijn bestelling nu toezenden?
Spijtig genoeg zijn de enige reacties door op Google review te klagen. Ben al zo vriendelijk geweest mijn eerste review te verwijderen omdat er geantwoord werd maar nu zijn we terug in zelfde straatje beland. Ik verwacht nog steeds mijn bestelling 1561. Moest geleverd zijn in de week van 7 november ipv veel vroeger en nu weer geen nieuws. Ik heb bij poka ondertussen zelf al besteld en dat komt van Polen in 3 dagen in België. Ik weet niet goed langs waar uw transport rijdt maar zou toch een gps aanraden want het loopt zoek. Ik verwacht nog steeds mijn bestelling of wees ten minste een eerlijke zelfstandige die de mensen terugbetaald als het niet geleverd kan worden. No hard feelings maar dit is geen manier van zakendoen.
12 aug bestelling geplaatst. Kijk even reviews. Had ik beter eerder kunnen doen. Als je het niet direct kan leveren prima ben de moeilijkste niet. Maar heb tot op heden niks vernomen had graag wat gehoord als levertijd wat langer had geduurd. Geen probleem dan. Er wordt ook nergens op gereageerd.. slechte zaak helaas! Ordernummer: 1490 Ik kan niet reageren op uw reactie alleen review bewerken vandaar zo. Maar ordernummer stond al in de review. Ondertussen probeer ik te bellen. Al 6x ong en wordt elke keer weg gedrukt. Bizar..
Ik had misschien beter even naar de reviews gekeken, heb net hetzelfde voor: een bestelling geplaatst en enkel een factuur ontvangen. En inderdaad op een mail antwoorden ze niet. Ordernummer 1478 Heb intussen nog eens de spam gekeken maar geen mail ontvangen hoor. Als ik mis ben zal ik de review gerust aanpassen
Graag hoor ik hoe het zit met mijn bestelling van 29 mei 2022!! Factuur 1409 Eimert van der Meer Krijg geen reactie op mail en bellen wordt meteen voicemail? Leuk zo'n bericht over batterijen opladen maar de 4 maanden hiervoor was er helemaal geen reactie.. Niet via mail, niet via telefoon en niet via messenger. Zeer teleurgesteld!!
Bestel bij deze zaak aub niet je spullen. Voor 17:00 uur besteld dag erna verstuurd AMMEHOELA je kunt erna 3 maanden wachten op je spullen. Dit is geen service meer van deze tijd en als je geluk hebt dan krijg je na veel proberen een keer iemand aan de lijn of reactie via mail terug. Dit soort online winkels zouden geen recht van bestaan moeten hebben!
Na 3 maanden wachten op mijn voorbumper nog steeds geen degelijk antwoord wanneer ik deze zou ontvangen. Op messenger wordt niet meer gereageerd en mails worden ook niet beantwoord. Eerst was de leverancier met vakantie dit kan zeker gebeuren. Hierna jullie aangesproken op een meeting en daar werd me verteld dat er werk van gemaakt ging worden… Ik zou graag een duidelijk antwoord willen krijgen of mijn geld terug voor iets wat ik nog niet afgehaald heb en geen antwoord meer op ontvang.
Heeft nog een andere site: sticker-cadeaushop. Bestelling gedaan en betaald, niets ontvangen. Geen reactie op mails en niet te bereiken. Webshops zijn nu beide ‘gesloten’. Oplichters maw. Ik vrees dat mijn centen kwijt ben….
Ik wacht al van 27/09 op mijn bestelling met ordernummer 1531. Ik heb nog nergens zolang moeten wachten en zulke slechte communicatie gekregen! Ik had beter eerst de reviews gelezen. Na contact via Messenger ging mijn bestelling toekomen dit is ondertussen weeral een maand verder… Ik ben totaal niet tevreden ik wil mijn geld terug!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid