facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TukTuk

TukTuk
"Somos especialistas em fabricação de brinquedos de madeira inspirados nas metodologias e abordagem Pikler, Montessori e Reggio Emília para creches, escolas e condomínios."
Adres: Rue de Jolimont 119 , Manage 7170, BE
Telefoonnummer: 0491 32 26 57
Stad: Manage
Route: Rue de Jolimont 119
Postcode: 7170



op zoek naar gerelateerd: BOAST GitHub
Recensies
Verliefd op Tuk Tuk-producten. Vanaf het eerste contact werd alle informatie vriendelijk doorgegeven. Ik heb de producten nog niet gekocht, maar de lijst is klaar. Binnenkort zullen sommige producten deel uitmaken van mijn kantoorroutine. Voor nu mijn dank voor uw aandacht en stiptheid. Ik wens succes!
Ik heb de tafel en stoel voor mijn dochter gekocht. Naast het onberispelijke model, een zeer stevige en ruime tafel, is de stoel gepersonaliseerd met haar naam een ​​charme op zich. Toch had ik door mijn gebrek aan aandacht niet door dat het wat lager zou zijn. Zonder enige weerstand en integendeel, ze waren zeer attent en stelden zich beschikbaar om mij te helpen en de hoogte van de tafel te veranderen. Vandaag kookt mijn dochter haar maaltijden, speelt en studeert ze met haar.
Onze school was op zoek naar meubilair dat aan de nieuwe behoeften van de kinderen zou voldoen. Tuk Tuk liet ons zien hoeveel meubels autonomie en onafhankelijkheid kunnen brengen en de vaardigheden van elk kind kunnen versterken. We werden heel goed ontvangen en het meubilair is prachtig.
Uitstekend Ik ben super tevreden, mijn zoon die opgroeit en kleine neven en nichten die komen zullen door iedereen worden gebruikt van generatie op generatie. Het is letterlijk een TuKTuk in hart en nieren.
Ik had de gelegenheid om de speelgoedfabriek te bezoeken en te zien hoe ze worden geproduceerd, met het personeel, de medewerkers te praten en met André te praten die vertelde hoe het productieproces werkt, enz. Nadat we iets hadden geleerd over de geschiedenis van de TUK TUK-fabriek, kochten we speelgoed dat echt van hout is gemaakt. Onze kinderen hebben er veel plezier van en we zijn er zeker van dat het een uitstekende aanwinst was.
Als ik aan de kindertijd denk, denk ik aan en zoek ik naar partners die de verantwoordelijkheid nemen om over deze kindertijd na te denken! Vanuit dit perspectief vond ik een sterke partner zoals Tuk Tuk met kwaliteitsmaterialen in de structuur van de grondstof, zelf en in aandacht voor de talen van baby's en kinderen met ongelooflijke middelen en mogelijkheden. Gefeliciteerd Tuk Tuk, volledig vertrouwen!
Ik heb een schaal en een equilibrist-poppenpakket gekocht voor de kinderafdeling van mijn kerk. De kinderen vonden het geweldig, en ik ook, voor de eerlijke prijs, uitstekende kwaliteit en service.
Ik was op zoek naar speelgoed dat van de Pikler-aanpak was, ik ontdekte Tuk Tuk-speelgoed en ik werd heel goed bezocht door André en het team. Hij stuurde me video's van de bouwfase en hielp me bij het kiezen van speelgoed. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar iets soortgelijks voor hun kleintjes, allemaal gemaakt met geweldige kwaliteit!
De kwaliteit van de afwerking is erg goed! Er is altijd heel goed voor me gezorgd. Je kunt zien dat het product met grote zorg is gemaakt. Ik raad ten zeerste aan!
Persoonlijke service, zorgvuldig en vol genegenheid! Ik hield van mijn ervaring. Geweldig en gepassioneerd speelgoed! Mijn kinderen hielden van het speelgoed dat de echte en ware smaak van de kindertijd brengt! Ik raad ten zeerste aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid