facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuinmachines Van Den Bossche

Tuinmachines Van Den Bossche

Info

Ben je op zoek naar machines die het werk in de tuin verlichten? Laat je vrijblijvend adviseren door een expert aan de hand van een gesprek en of demo.



"Wij zorgen dat u plezier beleeft bij het onderhouden van uw tuin. Zo helpen wij u graag met advies over tuinmachines die het best bij uw tuin en gebruik passen.Dagelijks verzorgen we vrijblijvende demonstraties om u de werking te laten ervaren. Waarom? Omdat wij dat in uw plaats ook zouden willen doen.Een team van specialisten houden uw aankopen in topconditie. Met een nauwe serviceopvolging verwerken we gemiddeld 2900 herstellingen per jaar en kennen we iedere herstelhistoriek sinds 1989.Als familiebedrijf vinden wij uw tevredenheid uiterst belangrijk. Daarom evalueren wij ook onze producten. Door een nauw contact met nationale en internationale fabrikanten zorgen we ervoor dat we uw verwachtingen van morgen kunnen overtreffen."
Adres: Haachtsesteenweg 528, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 016655533
Stad: Kampenhout
Route: Haachtsesteenweg 528
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: Kubota van den bossche, Lambrechts Tuinmachines, Van den Bossche Tuinmachines, Honda Kampenhout openingsuren, STIHL Kampenhout, Van den Bossche Merchtem, Tuinmachines belgie, Van den Bossche tegels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chalet Center Chalet Center 1 km Dit mailtje gewoon om onze tevredenheid te uiten over het ontwerp, de aankoop, de lev...
Frans Agro Kampenhout Frans Agro Kampenhout 2 km Veel keuze aan tuinproducten, ook sommige in bulk. Meenemen of laten leveren.
Recensies
Ik ging voor een batterijgrasmaaier, en die kon ik ook met Ecocheques betalen. Supervriendelijke service en een volledige uitleg gekregen over de EGO maaier. Beste grasmaaier die ik ooit had, geen trillingen, geur en onderhoud zoals één op benzine en geen draad die continu in de weg ligt. En die batterij is zeer krachtig en gaat lange genoeg mee voor 700m². Zeer tevreden klant hier!
Tuinmachines honda en ego. Zowel benzine als batterijen 56v. Ruime voorraad, deskundige uitleg.
Deskundig advies en betrouwbare dienst na verkoop. Je moet wel een tuin hebben...
ik appte met stijn en deze man heeft me zeer goed geholpen ging over welke brandstof ik het beste kon gebruiken in een generator mocht ik weer in belgië zijn, zal ik zeker langsgaan
Beste Stijn & team, al jaren zijn we klant bij jullie voor het onderhoud van onze stroomgroepen en zoals altijd zijn we ook nu weer tevreden over jullie aanpak, klantvriendelijkheid en service. Altijd fijn om bij jullie langs te komen.
Al ik nul kan geven zou het zelfs teveel zijn!!! Machine binnen gedaan en na 3weken niks gedaan. Er zijn extra kosten aan, ok maar bellen om eventuele info door te geven . Nee hoor en als je dan vraagt wat het gaat kosten , geven ze als antw wij zijn geen sthill dealer meer. Hoe zou dat komen?? Strafste van al kan je zelf uw machine nog terug in elkaar zetten . Beste ik heb zelf FF online gezien en primer kost 3€ en messenbalk 120€ voor een machine van bij oorsprong 2007 is het normaal dat er kosten aan komen dit is een professioneel machine en kosten zijn goedkoper dan nieuwe , dus denk dat reparatie geen probleem is.
Zeer vlotte en keurige bezorging van een bestelde Honda aggregaat. Daarom een tien met een griffel!
Deze week EGO tuinapparaten gekocht. Ik kreeg zeker voldoende uitleg aan de telefoon en ter plaatse. Grote keuze, voor ieders wat wils. Zeer vriendelijk en hulpvaardig. Een echte aanrader om eens langs te gaan en info te vragen. Top zaak.
Na ongeveer 30 jaar trouwe klant te zijn geweest stop ik er na vandaag mee. De dame in de winkel zou dringend een cursus klantgerichtheid moeten volgen. Zeer onvriendelijk tot onbeschoft.
Zeer, zeer goede service. Ga er zeker nog machines kopen . Is trouwens zitmaaier in bestelling. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid