facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuinhout De Meyer Patrick

Tuinhout De Meyer Patrick

Info

Tuinhout De Meyer Patrick is fabrikant van tuinconstructies.
Jarenlange ervaring in het realiseren van bijgebouwen, carports, afsluitingen, poorten,...

Geschiedenis

Hout… dé eeuwigdurende natuurlijke charme.

Tuinhouthandel De Meyer Patrick is fabrikant van tuinconstructies in allerlei houtsoorten. We hebben al jarenlange ervaring in het realiseren van bijgebouwen, poolhouses, tuinbergingen, garages, carports, terrassen, terrasoverkappingen, poorten, afsluitingen… Het is onze grootste wens om uw ontwerp nauwgezet op maat en met de meeste zorg uit te voeren. Verder kunt u ook steeds als particulier, schrijnwerker, tuinaannemer,… bij ons terecht voor afhalingen uit ons grote assortiment palen, constructiehout in dennenhout, thermowood en hardhout, kastanje, draad- en houtafsluitingen,…

Bent u geen doe-het-zelver? Het verzorgen van totaalprojecten behoort tot één van onze sterkste troeven. Van advies bij aankoop, het weghalen van uw oude berging, het verwijderen van afsluitingen en groenzones met de nodige grondwerken, het gieten van uw betonplateau… tot het plaatsen van uw project!

Adres: Langendam 25 A, 9940 Sleidinge, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 378 03 20
Stad: Sleidinge
Route: Langendam 25 A
Postcode: 9940


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Patrick De Meyer Lembeke, Patrick De Meyer
Recensies
Goed ontvangen en goed advies gekregen zeker om verdere stappen te doen
Composiet omheining geplaatst en poort . Komen afspraken na , duidelijke prijsofferte .Verzorgd en klasse werk . minpuntje zijn wel redelijk duur maar ja tis geen Brico of Gama hè.Ben echt tevreden klant.
Wij waren blij met de offertes en het bezoek van Patrick het geeft ons een vertrouwens gevoel en een persoon die weet waar hij over spreekt. Voor ons volle belooftes en kijken uit naar de geplande werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid