facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuinen Cobbaert

Tuinen Cobbaert

Info

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en de buitenomgeving.

Geschiedenis

Jonge dynamische firma gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en de buitenomgeving.
Er werken 10 werknemers verdeeld over afdeling Bouw en afdeling Tuinbouw.
We werken onze projecten in eigen beheer af van A tot Z.



"Tuin. Steen. Hout.Dat zijn de fundamenten van ons familiaal tuinaannemingsbedrijf.Zelfstandige ploegen die we kunnen inplannen voor alle deelaspecten van uw tuinaanleg of groeperen voor de realisatie van uw totaalproject.We zijn werkzaam regio kust en West-Vlaanderen. Dit voor particuliere opdrachtgevers als bedrijven.Onze onderneming is 15 jaar actief en werd meerdere malen bekroond.Ontdek al onze tuinprojecten op onze site."
Adres: Willibrordusstraat 4A, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 0494992126
Stad: Koksijde
Route: Willibrordusstraat 4A
Postcode: 8670


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonvaere bouw- en tuinwerken Schoonvaere bouw- en tuinwerken 5 km Wij lieten onze tuin, oprit en terrassen aanleggen. Was een fijne ervaring om te zien...
Recensies
Een échte aanrader! We hadden al veel positieve dingen gehoord over Tuinen Cobbaert. Nu mochten we het zelf ervaren. Vanaf het eerste contact ... zeer snel een offerte, prima planning, vriendelijk en zeer bekwaam personeel, exacte uitvoering van gevraagde werken, correcte prijs, mooi werk... Super tevreden!! Bedankt Christoph en Co!
Ik heb het genoegen dat meneer Cobbaert naar mijn tuin zal komen kijken om een offerte op te maken, dank u hiervoor
Zeer aangename samenwerking van ontwerp tot uitvoering. Luistert naar de klant en komt met mooie ideeën die hier op aansluiten. Zeer verzorgde en professionele uitvoering door het team!
Goeie dingen over gehoord, maar zelf geen goeie ervaring mee gehad. 2 maand geprobeerd om duidelijke afspraken te maken maar niet gelukt en uiteindelijk niet mee gewerkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid