facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuinen Blondiau

Tuinen Blondiau

Info

Tuinen Blondiau staat in voor zowel aanleg als onderhoud van uw particuliers- of bedrijfsgroen.



Geschiedenis

Tuinen Blondiau staat in voor zowel aanleg als onderhoud van uw particuliers- of bedrijfsgroen.

Tuinonderneming Blondiau is opgericht in 1997 als eenmanszaak en is nu hedendaags uitgegroeid als bvba waarbij drie erkende aannemers Johan , Jens en Pieter uw tuindromen realiseren.

Met elk zijn eigen specialiteit wordt er op deze manier voor de meest uiteenlopende projecten een budgetvriendelijk en kwalitatief hoogstaand eindproduct gegarandeerd.

Johan Blondiau

Het hart en oprichter van tuinen Blondiau, al meer dan 20 jaar werkzaam in de tuinbouwsector. Johan is verantwoordelijk voor de realisaties van zowel grote als kleine tuinen.

Tot in het kleinste detail en met oog voor kwaliteit zorgt hij voor de uitvoering hiervan. Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in houtconstructies en waterpartijen. Johan is de All-round vakman van tuinen Blondiau.

Jens Blondiau

De visie van uw tuin, van ontwerp tot projectrealisatie, wordt door Jens onder handen genomen. Jens specialiseert zich in moderne tuinen en de materiaalkeuzes hiervoor. Via zijn vakmanschap creëert hij voor u de tuin waar u van droomt.

Zijn uitgebreide kennis en interesse in groenvoorzieningen, vormt de basis van elke professionele tuin.

Pieter Blondiau

Met zijn enorme vakkennis i.v.m. meststoffen en bodemkunde zorgt hij ervoor dat uw planten en groenpartijen altijd in topconditie verkeren en ziekten of plagen geen kans krijgen. Pieter zijn extra troef is zijn kennis in boomchirurgie en topgazons.

Verder is hij ook de verantwoordelijke van onderhoud en nazorg Bij speciaal gewenste snoeivormen of vormgevingen in uw tuin is hij uw man.



"Tuinonderneming Blondiau is opgericht in 1997 als eenmanszaak en is nu hedendaags uitgegroeid als bvba waarbij drie erkende aannemers Johan , Jens en Pieter uw tuindromen realiseren. We staan in voor uw particuliers- of bedrijfsgroen.Met elk hun eigen specialiteit wordt er op deze manier voor de meest uiteenlopende projecten een budgetvriendelijk en kwalitatief hoogstaand eindproduct gegarandeerd."
Adres: Alsembergsesteenweg 830, 1653 Dworp
Telefoonnummer: 023810024
Stad: Dworp
Route: Alsembergsesteenweg 830
Postcode: 1653


Recensies
Een uitzonderlijke ploeg, heel professioneel !Alles werd perfect afgewerkt tot in de kleinste details. Resultaat echt boven al onze verwachtingen. Voor ons part verdienen ze dus zeker de 5 sterren. Een echte aanrader !
Klasse werk geleverd en verzorgd door top-mannen waar snel - efficiënt en kwaliteit hun prioriteit is.. Een echte aanrader ook voor verdere onderhoud van de tuin
Zeer vriendelijk ontvangen. Topservice kwaliteit en afwerking
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid