facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Leo Nagels

Tuincentrum Leo Nagels
"Reeds meer dan 40 jaar is ons familiebedrijf gespecialiseerd in sfeer voor huis en tuin gaande van bloemen tot meubels, decoratie, planten, BBQ's en nog veel meer. In de zomer kan u bij Leo Nagels alles vinden om volop te genieten van het mooie weer. Tijdens de wintermaanden is een bezoekje aan onze kerstmarkt zeker de moeite waard! De taverne van ons tuincentrum is ook steeds geopend voor een drankje en een hapje."
Adres: Liersebaan 303 , Zandhoven 2240, BE
Telefoonnummer: 03 475 13 13
Stad: Zandhoven
Route: Liersebaan 303
Postcode: 2240


Openingstijden

Maandag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 08:30-18:00
Zondag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: tuincentrum leo nagels openingstijden, tuincentrum rijmenants, tuincentrum nagels kerstmarkt, tuincentrum lier, tuincentrum leo nagels liersebaan zandhoven, tuincentrum viersel, leo nagels vacatures, openingsuren rijmenants
Recensies
Als je hier binnen gaat weet je dat het je geld gaat kosten, de winkel is zo groot en het assortiment is fantastisch, van broodroosters tot bloemenzaad, planten en alles wat je groen hart wensen wil.
Van mooie bloemen en planten tot decoratie, van tuinmeubelen tot tuinbenodigdheden, hier vind je alles wat je nodig hebt voor je tuin. Er is ook een restaurant waar je even kan pauzeren. Voldoende parkeerplaatsen en behulpzaam personeel.
Mooi koopje gemaakt. Planten dat het niet zo goed doen worden aan een mooiere prijs aangeboden. Wel heel prijzige meubels, zelfs al staan ze afgeprijsd nog heel duur. Personeel wist wel waarover ze praten.
Fijne plek om planten te scouten gemiddeld van prijs. Cafetaria heeft vriendelijn personeel. Veel parkeerplek ook wat heel handig is. Gehandicaptenparking voor de ingang.
In dit tuincentrum een parasol gekocht voor op ons terras. De parasol voet die we er hebben bij gekocht daar hebben we niet veel plezier aan beleeft. Toen ik deze had uitgepakt en op zijn plaats wilde zetten brak het handvat af wat mijn inziens niet gemaakt was voor een voet van 90 kg. Hierdoor zijn er 2 tegels van ons zwevend terras gebroken en dan zwijg ik nog van het lichaamelijk leed. Na contact opgenomen te hebben willen ze wel de voet komen verwisselen maar de tegels willen ze niet vergoeden.
Ik mocht deze prachtige boeketten fotograferen afgelopen zomer. Top!
Mooi centraal gelegen, voor ieder is er wat. Schappelijke prijzen, je kan er zelfs iets eten en drinken heel lekker. Perfect voor een dagje uit.
Altijd verse planten en huisdecoratie en van alles en nog wat !!! Een plezier om er te winkelen
Hier kom ik graag . Netjes geordend. Staan je ook steeds vriendelijk te woord . Ruime parking .
Mooie, grote en aangename zaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid