facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Hendrikx nv

Tuincentrum Hendrikx nv

Info

Tuincentrum Hendrikx is uw partner voor Huis, tuin en dier.

Ons Btw nr BE 0460 763 658

Geschiedenis

Breng eens een bezoek aan ons tuincentrum en aanschouw onze prachtige bloemen en planten voor zowel binnen als buiten. Bent u een creatieve duizendpoot en wilt u graag zelf uw eigen boeket of bloemstuk samenstellen? Wij verstrekken u graag alle informatie over de materialen en technieken die nodig zijn bij het bloemschikken.

Is thuisbakken voor u een passie en geniet u ervan om uw gasten te verwennen met ovenverse broden, zelfgebakken cake of andere heerlijke desserts? In ons tuincentrum vindt u alle bakbenodigdheden om zelf vlot aan de slag te gaan.

Ons tuincentrum is standaard goed uitgerust. Al onze producten zijn meestal op voorraad zodat wij u bijna altijd meteen verder kunnen helpen. Klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Aarzel niet om ons aan te spreken. Wij helpen u graag.

Adres: Thomas Watsonlaan 104, 3930 Hamont-Achel
Telefoonnummer: 011647679
Stad: Achel
Route: Thomas Watsonlaan 104
Postcode: 3930


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum in de buurt, Tuincentrum Pelt, Tuincentrum Tielens, Horta Hamont, Tuincentrum Lommel, Tuincentra Limburg, Groot tuincentrum Limburg België
Recensies
Vriendelijk,veel producten voor dieren
Groot. Veel keuze en vriendelijk personeel
Nette zaak, vriendelijk personeel. Gezellig en overzichtelijk. Leuke themas
Goed personeel dat je goede informatie geeft over producten en zeer vriendelijk.
Prima winkel met divers aanbod. Voor bakken, moes tuinieren, binnen & buitendieren ed.
Ze hebben heerlijke honing daar
Ik was hier vlak voor de kerst. Ze zijn hier heel erg vriendelijk.
Vriendelijk geholpen. Heel goede uitleg
Ruim assortiment
Mooie winkel veel keuze, maar ben teleurgesteld dat lampjes voor de kerst van 18 € niet werkte, wimpelden ze mij af dat dat mijn eigen schuld was omdat ik de kabel niet afgerold had. Ik.proberde thuis eerst de lampjes vooral eer ik het helemaal af rolde en dan te bedenken dat ik daar al 10 jaar klant ben en verder nooit iets aan de hand heb gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid