facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Goessens

Tuincentrum Goessens
"Familiebedrijf Tuincentrum Goessens Erpe-Mere is uw groen expert van Oost-Vlaanderen. Ons vakkundig personeel staat voor u klaar om uw te adviseren over ons kwalitatieve en ruime assortiment."
Adres: Opaaigem 26, 9420 Erpe, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 053/62.32.32
Stad: Erpe
Route: Opaaigem 26
Postcode: 9420



op zoek naar gerelateerd: Bloemen Goessens folder, Goessens Aaigem folder, Bloemen Goessens Allerheiligen, Tuincentrum Nieuwerkerken (Aalst), Goesens Aaigem, Bloemen Goessens openingsuren, Tuincentrum Aalst, Goessens Sint-Lievens-Houtem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SeniFlorum SeniFlorum 7 km Prachtig werk !
Recensies
Heel leuk tuincentrum. Steeds een uitgebreid assortiment binnen en buitenplanten, bloemen, moestuinplanten aan schappelijke prijzen. Heel behulpzaam en vriendelijke mensen die je met raad en daad bijstaan bij jouw aankoop.
Uur buiten rondgelopen, slechts 1 iemand aanwezig die dan nog verkeerde informatie geeft. Zelf moeten zoeken of een bepaalde bloemsoort nog beschikbaar is. Aan de kassa niet begripvol als je aangeeft dat je verkeerde informatie hebt gekregen en de aankoop toch niet wilt doen. Ook nog op weinig respectvolle wijze te horen gekregen dat 'de bloemsoort dan waarschijnlijk op zal zijn' in plaats van even op te zoeken voor klant of dit effectief zo is. Ik begrijp gerust wel dat bepaalde dingen niet kunnen besteld worden, maar niet dat je als klant een uitbrander krijgt als je hierover feedback geeft. Klantvriendelijkheid kan beter. Eén van de medewerkers stond achteraf gelukkig nog open om er op een rustige manier over te praten.
Leuke winkel. Mooie mix planten en interieurartikelen.
Goede ligging, zeer grote winkel, buiten ook veel keuze en voor rolstoelgebruikers zeer gemakkelijke toegang en vriendelijke bediening
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Geen vraag is hun teveel. Zeer aangename winkel. Wij komen zeker terug!
Gisteren onderschalen voor bloembakken gekocht maar waren 1 cm te klein . Gevraagd als die niet goed waren mogen wij die dan terugbrengen, het antwoord was ja. Dag nadien om 9 u teruggebracht kregen geen geld 29,90 Euro de kassa was gisteren gemaakt en dit kon dus niet ,wel een tegoed bon zonder datum. Daar ben ik niet mee tevreden.
Elke keer ik er ga kom ik er tevreden buiten.Potgrond zaai en plantjes-groenten-gerief. Bloemen planten decoratie enz..... Alles steeds mooi en fris Onlangs mooie sanseveria gekocht. Kom ook steeds met cactus naar huis. Mooi gamma allerhande ... Hebben ze het niet dan bestellen ze het vlug. Deftige prijzen. Vriendelijk personeel die je steeds helpt en graag info geeft. Ok het is er niet heel groot maar wel gezellig.En ook open op zondag. Aan z'n allen : DOE ZO VOORT!
Top,prijs kwaliteit, vriendelijke bediening,fijn hier te winkelen , bedankt
Vriendelijk personeel en propere winkel. We gaan niet meer op een ander omdat het daar gewoon heel goed is.
We zijn vaste klanten. OP 2 april bloemen besteld. Deze worden geleverd op 3 april. We betalen cash 111€. GEEN rekening bijgevoegd. Op 5 april nogmaals de rekening gevraagd, niets. Op 10 april nogmaals gevraagd, nog niets. Tot op heden 18 april NOG STEEDS geen rekening ontvangen!! ZE klagen dat ze maar 30% omzet hebben omwille van de lockdown, maar ze hebben het te druk om een rekening te bezorgen via mail!! We zijn ontgoocheld!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid