facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincentrum Bloemenland Laakdal

Tuincentrum Bloemenland Laakdal

Geschiedenis

Tuincentrum en meer!



"Bij Tuincentrum Bloemenland vindt u een breed aanbod aan planten, bloemen, tuinaccessoires en deskundig advies. Creëer uw groene paradijs met ons!"
Adres: Grote Steenweg 10/1, 2431 Veerle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 3214548267
Stad: Veerle
Route: Grote Steenweg 10/1
Postcode: 2431



op zoek naar gerelateerd: Bloemenwinkel Veerle-Laakdal, Bloemenland openingstijden, Bloemstukken Allerheiligen Bloemenland, Bloemenland Facebook, Bloemenland chrysanten, Tuincentrum Geel, Tuincentrum in de buurt, Bloemenland Opwijk
Recensies
Leuk om decoratie of planten of zelfs voor de keuken het nodige te halen er is genoeg keuze zelfs voor je hobby bloemschikken en leuke eraan is je kunt er achteraf nog een kleinigheid eten of drinken.. vind ik een + punt zekers voor mijn partner .
Ik ben door Bloemenmand supergoed verder geholpen! Zij gaven mij uitstekend advies en hebben mij kosteloos bijgestaan in mijn zoektocht om de geboortebomen van mijn kinderen te 'redden'. Hun professioneel advies en een meer dan warme hulpvaardigheid geeft een unieke en persoonlijke benadering. Mijn oprechte dankbaarheid!
Heel mooi veel kuezen ik zeker terug maar wel duur
Groot tuincentrum met ruime parking Ruime keuze in snijbloemen en cadeaus Ook de ruime kookafdeling en cadeautjes die klaarstaan zijn de moeite waard. Ruime afdeling met kamerplanten. Voor bloemschikken en hobby is hier ook veel te vinden. Ook met kerst is deze winkel de moeite waard om te bezoeken. Kortom een aanrader en betaalbaar
Zoals ieder jaar hebben zij weer bloemen van eigen kweek, ietsje duurder dan sommige grotere winkels maar wel kwaliteit. Een aanrader .
We zijn vandaag per toeval hier uitgekomen, we wilden oorspronkelijk naar de meest gekende concurrenten gaan kijken, wetende dat we veel geld gingen kwijt zijn. Dus hier aangekomen meteen te zien hoe goed de planten erbij staan, hoe proper het er is en vooral de kwaliteit van planten is echt prachtig, je ziet dat deze planten met enkel liefde worden groot gebracht. Het was even goed nadenken over wat we juist gingen doen op ons terras van 5m op 5m. De wagen zat vrij vol planten, bijna 30 planten en 3 pakken drinken van 12 euro per pak en 2 grote zakken potgrond en weet je wat we kwijt waren? Amper 124 euro. Dit in combinatie met de prachtige winkel, planten, keuze,... Maakt dat dit onze vaste winkel zal worden. Ookal komen we van Lille, de rit naar deze winkel is het zeker waard. Doe zo verder
Één dag per jaar huwelijksverjaardag van schoonouders en dan weigeren ze een bloemstuk mooi in te pakken. Laatste keer dat ik hier koop.
Heel grote variëteit aan producten niet alleen bloemen en planten. Mooi tentoongesteld. Een bezoek zeker waard
Veel aanbod in planten en tuin toebehoren. Alleen de soort planten aanduiding en de prijs kan beter georganiseerd worden.
Wij hadden een bloemstuk laten maken bij bloemenland. Dit stuk zou in een columbariumvaasje gestoken worden. Bij het plaatsen op 1/11 bleek dit niet te passen zie foto . Bij telefonisch contact stelde de dame aan de telefoon dat we dit hadden moeten zeggen bij bestelling dat het een dun stuk had moeten zijn. Dit hebben wij in 6 jaar nog nooit moeten doen. We zijn terug gegaan op 1/11 na de telefoon. Eenmaal in de winkel was dit plots een verhaal van dat er 5 opzetstukken te kort waren en dat de producent verkeerde had mee gegeven. Er waren 5 stukjes die verkeerd waren. Welk verhaal is juist? Het enige spijtige is dat we samen met de familie aan het columbarium stonden en de teleurstelling groot was. Op zo een trieste dag zou de herdenking van een geliefde een moment van troost moeten zijn. Dit was door heel het verhaal hierboven zeker niet het geval.. spijtig! Ik denk dat we in de toekomst toch eens bij de andere bloemcentra gaan kijken. Jullie zijn zeker niet de enige en de beste.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid