facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincenter Lissens

Tuincenter Lissens

Info

Bij Tuincenter Lissens kan je terecht voor de moderne trends voor huis en tuin



"Bij ons vind je kwaliteitsvolle planten voor binnen en buiten, potten voor je huis en tuin, trendy home decoratie & bloemen voor elke gelegenheid!"
Adres: Steenweg op Lebbeke 14, 1745 Opwijk
Telefoonnummer: 052/35 77 92
Stad: Opwijk
Route: Steenweg op Lebbeke 14
Postcode: 1745


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Bloemen recht van de kweker, Bloemenwinkel Opwijk, Lissens Buggenhout, Cadeaubon lissens, Tuincentrum Erembodegem, Tuincenter Vincent, Tuincentrum Dendermonde, Tuincentrum Buggenhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rozenkwekerij Van Biesen Rozenkwekerij Van Biesen 983 meter Ongezien prachtige rozen in diverse kleuren. Super vriendelijke bediening. Prijs/kwal...
Colette - Bloemen, lifestyle, interieur & zoveel meer Colette - Bloemen, lifestyle, interieur & zo... 2 km Een super adres voor verse en mooie bloemen.
HORTA Opwijk - De Neef HORTA Opwijk - De Neef 3 km Spijtig dat er de moestuinplantjes verwelkt stonden.
Recensies
Mooie zaak ,veel keus Spijtig dat ge zelf uw cadeau moet inpakken !!!! Of anders moet je daarvoor betalen!!!!
Niet super vriendelijk. En cadeautje inpakken moet betaald worden
Vriendelijke bediening, rustig shoppen in aangenaam uitgebreid gamma van planten en interieurartikkels. Een aanrader voor sfeer in huis.
Altijd wel iets nieuw te vinden.
De moeite om deze te bezoeken en je gading te vinden .
Veel keuze voor bloemen en planten en bijbehorend artikelen
Vandaag zeer fragiele decoratie gekocht. Na betaling wordt de winkelmand in mijn richting geschoven. Om krassen te voorkomen papier gevraagd om het toch veilig te kunnen vervoeren. Stukje papier gekregen waarmee ik 2 van de 5 items enigzins kon beschermen. Heb direct gereageerd dat dit niet klantvriendelijk is waarop mij geantwoord is dat ik met de winkelkar tot bij de auto kan rijden. Als het aangekocht is is de kous af. Trek uw plan en zorg dat je er krasvrij met thuis geraakt. Les geleerd. Nooit meer.
Een bezoek waard ,aangename winkel . Hier vind je originele kerstversiering.
Grote leuke keuze.
Uitgebreide keuze bloemen en accessoires. Vriendelijke bediening en goede service. Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid