facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuincenter Claes

Tuincenter Claes

Geschiedenis

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u dag na dag een persoonlijke service op maat van uw wensen aanbieden. Dat is dan ook onze sterkte.

Om deze professionele service nog kracht bij te zetten zijn wij altijd open op zondag en op feestdagen. Enkel op woensdag kan u in onze zaak niet terecht.

Een van onze grootste specialiteiten is de creatie van bloemstukken, bijvoorbeeld op maat van rouwservices of huwelijken. Ook voor planten en decoratie kan u bij ons terecht. Ook bijzonder handig is dat wij ecocheques aanvaarden.



"Tuincenter Claes uit Edegem is gespecialiseerd in bloemen en planten, maar verkoopt ook tuinmateriaal en toebehoren voor huisdieren.Ons tuincentrum is meer dan 8000m² groot en heeft een kloppend groen hart waar u zeker iets naar uw smaak zal vinden.Ook geopend op feestdagen van 9 u tot 17 uKom daarom zeker eens langs of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie."
Adres: Drie Eikenstraat 590, 2650 Edegem
Telefoonnummer: 03 440 85 74
Stad: Edegem
Route: Drie Eikenstraat 590
Postcode: 2650


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Www tuincenterclaes be, Bloemenwinkel Mortsel, Bloemenwinkel Wilrijk, Claes Distribution login, Dr Claes, Bloemenwinkel Berchem, Tuincentrum Wommelgem, Bloemenwinkel Hove
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AVEVE AVEVE 1 km Manager is zeer onvriendelijk en schuift alles af op drukte. Als je als manager de dr...
Recensies
Super aanbod aan alles wat met planten te maken heeft. Aanrader voor mensen met groene vingers. Ik ging op zaterdag en moest samen met wel 30andere mensen aanschuiven aan de kassa. Toen ze dit door kregen kwam er wel schot in de zaak en ging het vooruit. Ik zou het aanraden maar niet op een zaterdag.
Zeer ruime keuze van zowel binnen -en buitenplanten, bloemen, boompjes en benodigdheden. Grote keuze ook aan bloempotten, tuinversierselen en Potaarde. Er is ook een afdeling keukenstoelen. Niet dat ik het verband zie met een tuincentrum, maar wel handig. Gratis levering indien gewenst. Wel vrij prijzig soms.
Heel veel keuze van prachtige planten en decoratie materiaal. Je vind er ook materiaal voor je dieren en kookkunsten. Vriendelijk personeel. Ik heb uitleg gekregen welke planten ik het best ergens kan plaatsen en hoe ze te verzorgen.
Een waardebon is niet cumulatief met een korting die je krijgt? Sinds wanneer is een waardebon minder waard dan het geld dat ervoor betaald werd? Kan iemand uitleggen waarom "ons kassasysteem dat niet kan"? Goedkope schurkenstreek om wat extra centen eruit te kloppen.
Winkel heel overzichtelijk en mooi ingericht. Je krijgt profesionele uitleg van de medewerker over de verzorging van je plant en bloemen. Aanbod heel uitgebreid, mooi en natuurlijk heel vers en goedverzorgd.
Bij tuincentrum Claes wordt een groot gamma binnen & buitenplanten aangeboden. Goede kwaliteit aan een zachte prijs. Groot assortiment van tuin benodigdheden om de eigen tuin te bewerken plus een groot gamma van meststoffen, biologisch onkruitverdelger, materialen teveel om op te noemen. Echt de moeite om dit tuincenter te bezoeken. Zeer familiale sfeer. Zeer goede en vriendelijke bediening. Ga nu zeker al eens langs om de Kerstsfeer op te snuiven op de Kerstmarkt
Ruim tuincentrum waar je rustig kan winkelen voor bloemen, planten, decoratie en toebehoren!
Sinds de vernieuwing moeilijk je weg te vinden zonder heel de winkel door te moeten lopen.
Keurig, mooi, verzorgd en je voelt je er welkom Toffe familie die Claeskes. Altijd even vriendelijk en behulpzaam.
Groot en ruim assortiment zowel planten , decoratie,tuin benodigdheden, dieren. enkel klantvriendelijk zijn ze er niet aan de kassa ook lange wachtrij
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tuincenter Claes met het openbaar vervoer


Edegem Universitair Ziekenhuis perron 12 200 meter
140
141
359
Edegem Universitair Ziekenhuis perron 14 210 meter
140
141
Edegem Universitair Ziekenhuis perron 13 210 meter
35
359
Edegem Universitair Ziekenhuis perron 11 210 meter
Edegem Universitair Ziekenhuis perron 4 310 meter
17

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid