facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuinbouwmachines Van Vynckt

Tuinbouwmachines Van Vynckt

Info

Onze voornaamste troef is en blijft de verkoop van tuinmachines
en wat nog belangrijker is, onze gespecialiseerde hersteldienst. Zowel voor particulieren als voor professioneel gebruik. Iedere machine wordt volledig uitgelegd en gestart in de winkel.



"Tuinmachines Van Vynckt maakt uw werk zo eenvoudig mogelijk. Hoe? Door u perfect betrouwbare tuinmachines op het vlak van functionaliteit en prestaties aan te bieden. We hebben een ruim assortiment voor zowel particulieren als professionelen waarbij advies, service na verkoop en een eigen gespecialiseerde hersteldienst centraal staan! Hoe ambitieus uw missie ook is, Tuinmachines Van Vynckt helpt u aan het juiste materiaal voor elke taak!"
Adres: Sint-Jorisstraat 92, 8730 Beernem
Telefoonnummer: +3250789876
Stad: Beernem
Route: Sint-Jorisstraat 92
Postcode: 8730



op zoek naar gerelateerd: Tuinmachines Maldegem, Tuinmachines Aalter, STIHL, Tuinmachines Zedelgem, Fb van vynckt, Van Vynckt parket
Recensies
Grasmachine was snel hersteld, met een woordje uitleg en aan een correcte prijs. Aanrader!
Eerste bezoek en zeer goede indruk gemaakt. Vriendelijk onthaal met een glaasje ter gelegenheid van opendeurdag. Technische kennis en grondige toelichting scheppen vertrouwen in deze zaak. Een aanrader.
Ik schrijf enkel reviews als ik uitzonderlijk tevreden ben. Tweede maal bij Van Vynckt geweest. Eerste keer heel erg deskundig geholpen voor de aankoop van een bladblazer en rugsproeier. Vandaag wisselstuk nodig voor m’n Hayter grasmaaier. ‘Heb hier nog één liggen van een oude machine, neem maar mee.’ Wauw, wat een service ! Thuis snel gemonteerd en de machine werkt weer perfect
Altijd druk moet wel een beetje geduld hebben maar dat komt dan ook omdat ze geduldig naar je luisteren en veel uitleg krijgt.
Het is niet mijn gewoonte om een review te schrijven maar voor tuinmachines Van Vynckt maak ik nu toch een uitzondering. Zeer vriendelijk en heel deskundig. Hier neemt men nog de tijd om de klant te begeleiden tot een juiste aankoop, niet noodzakelijk de duurste machine maar de geschikte machine voor het werk dat moet worden verricht. Trouwens ook een uitstekende onderhoudsdienst. Ik ben nu reeds meerdere jaren klant en heb nog geen enkele negatieve ervaring gehad.
Vriendelijk! Tevreden met ons tuin materialen aankopen! Heel goed kwaliteit. Herstelling vlot ook heel goed
STEEDS zeer bereidwillig de juiste en nodige uitleg te geven maar vooral... DE vriendelijkheid die altijd voorang heeft. Mooie en nuttige winkel trouwens.
Vriendelijk, vlugge service, ook als nog geen klant bent !
Mooie winkelruimte. Goede merken. Top service.
Hêel professionele Service , duidelijke raadgeving , conclusie ; beste in onze regio.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid