facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuinarchitectuur Mollekens

Tuinarchitectuur Mollekens

Info

Tuinarchitectuur Mollekens staat in voor zowel het ontwerp, de aanleg als het onderhoud van uw tuin. Dit in de regio Vlaams-Brabant.



"Bij Tuinarchitectuur Mollekens zijn wij uw tuinarchitect van dienst, wij zorgen voor het ontwerp, de aanleg en onderhoud van uw tuin.Samen creëeren wij een ontwerp dat aan al uw noden en eisen voldoet.Wij doen alles zelf, van waterdoorlatende verhardingen, ondoorlatende verhardingen en uitkofferen tot de afwerking van uw project.Bovendien bieden wij jaarlijkse snoei, winter snoei, voorjaarssnoei,...Wilt u zich hier zelf geen zorgen over maken? Dan is een onderhoudscontract iets voor jou.Ons aanbod:- aanleg zwemvijvers- aanleg waterdoorlatende verhardingen- aanleg ondoorlatende verhardingen- tuinontwerp- tuinonderhouden veel meer!Aarzel niet om contact op nemen voor meer informatie."
Adres: Schrans 20, 3190 Boortmeerbeek
Telefoonnummer: +32479025153
Stad: Boortmeerbeek
Route: Schrans 20
Postcode: 3190


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid