facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuinaanleg DSP

Tuinaanleg DSP
Adres: Zeypestraat 76B, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 0475 69 40 11
Stad: Kampenhout
Route: Zeypestraat 76B
Postcode: 1910


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kleefkruid Kleefkruid 2 km KLEEFKRUID* biedt vorming op maat van iedereen die met kinderen speelt, over natuurbe...
Women care  Schoonheidssalon in Kampenhout Women care Schoonheidssalon in Kampenhout 4 km heel vrindelijke dame!
Recensies
Pascal en z´n partners hebben uitstekend werk geleverd bij ons. Het gaat hier over een volledige tuinaanleg van een nieuwbouwwoning terrasaanleg,tuinafsluiting,poort,oprit grasmatten,borders,.. Opmerkelijk aan Pascal was dat hij z´n afspraken ook echt nakwam,dit hoor je tegenwoordig niet vaak meer. Van het eerste contact was hij correct,duidelijk en meedenkend, een luisterend oor voor onze wensen en gaf ook advies om dingen eventueel toch anders te doen, waar we heel blij mee zijn. Voor materiaalkeuzes gaf hij ons adresjes waar we konden gaan kijken, ook het tuinhuis met overkapping hebben we op advies van hem heel mooi kunnen laten plaatsen. De werken gingen heel vlot vooruit, niks dan lof : Ook na een werkdag lieten ze het altijd netjes achter, en communiceerde duidelijk over wanneer welke werken gingen uitgevoerd worden. Ook na de werken hebben we nog contact met Pascal en is hij al eens binnengesprongen voor iets te optimaliseren en heeft hij ineens ons gras snel nog wat bijgemest . Echt wauw-service en heel vriendelijke mannen . Toppers, jullie doen dat goed :
Wij zijn vorig jaar voor onze oprit, terras en tuinaanleg in zee gegaan met Pascal van de firma DSP. Pascal was steeds correct op afspraak, maakte een overzichtelijk bestek en heeft de werken met zijn gedreven team zeer mooi uitgevoerd. Op elke vraag had hij een passend voorstel of idee klaar, zonder zich op te dringen. Wij zijn alvast tevreden klanten en het resultaat mag er zijn! Dank Pascal voor de leuke samenwerking en het realiseren van ons project! Wij raden DSP dan ook aan!
Heeft einige tijd geleden bij de vorige eigenaars van onze woning een oprit geplaatst. Degelijke materialen en goed werk. Toen we na de aankoop een verzakking vaststelden heeft hij ons beloofd dit probleem binnenkort te komen herstellen. Top service na verkoop. Bedankt!
Aangename, professionele samenwerking met DSP!
Één efficiënt tuinbedrijf, ook aanleggen van vijvers, zwembaden, klinkers, terassen, tuin architectuur en vooral eerlijke prijzen.
topkwaliteit met vriendelijke service. Aanrader !
Levert mooi werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid