facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuin en Haagplanten Westmalle

Info

Tuin en haagplanten is een handelskwekerij waar u ook als particulier terecht kan voor al uw hagen, vaste planten, siergrassen, heesters, volledige planten lijsten etc.. Vanaf oktober tot juni op zaterdag open voor particulieren van 8.30 tot 15.30 uur.

Adres:
Telefoonnummer: +32473370280
Stad: Westmalle



op zoek naar gerelateerd: Boomkweker Malle, Haagplanten kwekerij, Haagplanten Brecht, Haagplanten Limburg, Portugese laurier westmalle, Haagplanten terras, Beukenhaag kopen, Goedkope haagplanten
Recensies
Zeer goede kwaliteit planten. Zeker een aanrader en heel vriendelijk personeel
Vriendelijke service
Mooie en super planten, goede uitleg, top !
Vrijdag gebeld, zaterdagochtend bestelling kunnen ophalen. Vriendelijk ontvangst en al open vanaf 8u in de ochtend! Dit was zeer gemakkelijk om last minute met aangenaam weer mijn haag aan te planten.
Ik vroeg achter informatie naar wintergroene leibomen. Ik kreeg ineens een tirade dat ik eerst moest weten welke boom ik exact wou, dat het seizoen van leibomen in november is en dat ik dus te laat ben en dat ze geen Zalando zijn waarbij alles altijd beschikbaar zijn. Heel vreemd en heel onbeleefd.
Topservice en geweldige kwaliteit.
Top bedrijf. Plant materiaal van hoge kwaliteit en nauwelijks uitval. Bomen en struiken met blote wortel niet in pot hebben goede en veel wortels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid