facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tuff Guy Sports

Tuff Guy Sports

Info

Tuff Guy Sports, ontwikkelt, designed en verkoopt kwalitatieve sport - en mobiliteitsgoederen, die kunnen worden gebruikt voor Krachttraining, Mobiliteit, Fitness, Racket sports, Lopen, Martial Arts, Weightlifting en Crossfitt.

Geschiedenis

Tuff Guy Sports is ontstaan in 2016, Tuff Guy Sports, ontwikkelt, designed en verkoopt kwalitatieve sport - en mobiliteitsgoederen, die kunnen worden gebruikt voor Krachttraining, Mobiliteit, Fitness, Racket sports, Lopen, Martial Arts, Weightlifting en Crossfit.

Adres: Legeweg 135, 8020 Oostkamp
Telefoonnummer: 0032472520187
Stad: Oostkamp
Route: Legeweg 135
Postcode: 8020



op zoek naar gerelateerd: Tuff Guy Belt, Tough guy meaning
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Airsoft Store Airsoft Store 0 meter Zeer vriendelijke mensen uitgebreid assortiment en altijd goed geholpen
Artson NV Artson NV 1 km Artson, de beeld- en klankarchitect biedt de totaaloplossing
alphatent_theshop alphatent_theshop 7 km Top materiaal in top conditie en een zeer divers en mooi assortiment. Correcte servic...
Het Ruyterhuys Tweedehandszadels Het Ruyterhuys Tweedehandszadels 21 km Leuke winkel, genoeg keuze, vriendelijk personeel en betaalbaar
Recensies
Meerdere verschillende producten gebruikt ondertussen, van alle producten uitermate blij. Brown suede belt gekocht, na de gebruikelijke tijd dat nodig is om een belt goed in te werken voelt deze belt aan als de beste dat ik al gebruikt/ getest heb. Lifting wraps houden hun plak goed en doen hun werk zelfs nog na meer dan een jaar frequent gebruik. De producten zijn kortgezegd dus van topkwaliteit! Nog geen problemen ondervonden met verpakking/ shipping of beschadigingen. Dit heeft mij alvast een vaste klant gemaakt bij Tuff Guy.
Ik heb vorige week mijn Military Green Lever Belt binnen gekregen, echter zat deze vol beschadigingen vlekken, krassen en de verf van de lever liet laat al los. Na over en weer mailen werd mij duidelijk gemaakt dat ik de riem op kon sturen, maar dat zou mij dan wel 13 euro kosten voor het verzenden. Hiervoor zou ik een tegoedbon terugkrijgen. Ik ben heel duidelijk geweest over dat ik geen tegoedbon wil maar dat ze de kosten voor het verzenden gewoon op zich zouden moeten nemen. Het is namelijk niet zo dat het product anders is dan ik verwachte, maar het is gewoon een zwaar beschadigd product, hiervoor hoor ik geen kosten te dragen. Uiteindelijk besloten de riem gewoon te houden omdat ik voor de kerst geen nieuwe meer kon aanschaffen en de verzendkosten mij het niet waard zijn. Twee sterren in plaats van één omdat de riem op zich prima zit en er snel gereageerd wordt over de mail, al werd er geen verantwoordelijkheid genomen voor de gemaakte fout.
Vorige week mijn powerlifting riem binnen gekregen. Kwalitatief zeer goed, helaas zaten er beschadigingen op de gesp. Na kort heen en weer gemaild te hebben kwamen ze met het voorstel om mij nog een gesp kosteloos te verschepen. Top gedaan Tuff Guy Sports!
Top service en zeer aardige mensen die er werken. Doen er alles aan om de klanten tevreden te maken. Meerdere pols wraps en belts besteld. Elke keer een genot om t te gebruiken!
Topkwaliteit en uitstekende service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid