facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TT 2000

TT 2000

Info

Concessionnaire officiel moto Suzuki, Sym et Derbi. 35 ans d'expérience. Grand choix d'accessoires, venez visiter notre showroom!

Geschiedenis

Concessionnaire Moto Suzuki, Sym, Peugeot et Derbi, 36 ans d'expérience. Grand choix d'accessoires. Venez visiter notre showroom.

Adres: Route de Mons, 153, 7390 Wasmuel, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 065770794
Stad: Wasmuel
Route: Route de Mons, 153
Postcode: 7390



op zoek naar gerelateerd: Hobby Moto
Recensies
Nieuw management zeer gastvrij en voldeed aan mijn verzoeken. Het is goed mogelijk dat wij onze motoren van u kopen.
Zeer professioneel, leuk team, Mecano, super consciëntieus.
Nieuw management, topservice, zeer professioneel, biedt alternatieven om de beoogde motor te testen.
Suzuki-dagen op TT2000. Heel leuk team voor een korte rit op 2 motoren een kleine korte toer?.
Wat te zeggen ..... Bij het kopen heeft de manager vader een glimlach op zijn lippen. Drie weken na ontvangst van de motor willen we informatie over de accu en wat voor een ontvangst we aan de telefoon hadden... Deze meneer verdient het simpelweg niet om te verkopen en als meneer het beu is om te antwoorden, geeft hij heel snel zijn hand.
Zeer behulpzaam en attent personeel. Patiënten en goed advies om zelfs maar informatie te geven zonder aan te dringen op kopen! Blij met deze winkel, raad ik iedereen aan die aarzelt om langs de deur te gaan om daarheen te gaan.
Een geweldig team en altijd luisterend
Grote verandering, het is niet zoals 10 jaar geleden
Nieuwe klant, en restaureert al weken alleen een oude Suzuki. ze hebben altijd bovenaan gestaan ​​voor advies en onderdelen, nooit een fout of onaangename verrassing gehad met betrekking tot de prijs. Efficiënt en professioneel. Zeer snelle levering en makkelijk contact, ondanks de covid. Dankjewel ;
Altijd goed geadviseerd, vriendelijk en attent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid