facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TSUKO DOG MOTEL

TSUKO DOG MOTEL

Geschiedenis

-Pension canine et féline
-Elevage chiots de qualité
-Styliste canin et félin
-Magasin spécialisé

Adres: 1 la vaudrée, 4600 Wezet
Telefoonnummer: 043793269 ou 0494619591 ou 0497645712
Stad: Visé
Route: 1 la vaudrée
Postcode: 4600


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Een topteam dat het geweldig vindt om voor dieren te zorgen. Mijn honden gaan daar aan boord en ik weet dat ik met een gerust hart kan vertrekken. Ze worden daar ook verzorgd, nikkel.
Zeer hartelijke ontvangst van onze hond, rekening houdend met zijn angstige karakter. Tijdens het verblijf van de hond worden video's en berichten verzonden. We hebben hem weer in topvorm teruggekregen!
Ik wil mevrouw Nancy Mollers, haar metgezel, haar kinderen en iedereen die in haar etablissement werkt bedanken. Een team aan de top. Ik heb mijn huis verkocht in november 2021!! Ik kon geen huur vinden "in navolging van de slachtoffers van de ramp en mensen die geen dieren accepteren", via mond-tot-mondreclame vertelde een kennis me dat dit etablissement in het verleden zelf aan boord van zijn hond was gegaan, ik heb gisteren mijn hond opgehaald 31 maart 2022 Mechelse Herder, na 6 maanden pension bij ze hier zijn we eindelijk thuis herenigd! een prachtig moment, prachtige reünies, geen gewichtsverlies, altijd zo responsief en heel kalm, ik was zelfs verrast toen ik hem oppakte om hem zowel in de kennel als in de winkel te zien lopen : alsof hij thuis was "de gedrag van een hond bedriegt niet". Gezien de pijn die het ons deed toen we hem afzetten, en om hem niet verder te storen, hebben we besloten hem niet te gaan opzoeken, het was heel moeilijk... we hebben afscheid van hem genomen! we komen terug om je mijn kind te halen. Gedurende al die tijd kreeg ik zowel foto's als video's toegestuurd, en ik verberg niet voor u dat ze meer dan concurrerende prijzen hanteerden, ook al was dat niet het belangrijkste voor mij. Dus JA EEN GROTE DANK U VOOR MIJN HAIRY.
Zeer goed ontvangen, uitstekend advies. We voelen ons supercomfortabel.
Beheer van hoge kwaliteit. Zeer uitgebreide professionele ervaring. Vriendelijkheid en gastvrijheid boven alles. Uitstekende beschikbaarheid. Ik raad ten zeerste aan.
Perfect. Ik heb via hen een ongelooflijk schattige hond, Bichon Malay. Schattig. Goede ontvangst en perfecte service.
Als je je honden weer in goede gezondheid wilt krijgen, zet je dieren dan niet thuis.. ze zorgen niet voor je lieverds.. jij factureert voor zorg die ze niet doen... Dit soort etablissement moet gesloten zijn
Een genot maar voor kleine magen en niet te platte portemonnees. Vriendelijke bediening. originaliteit van het frame. Mooi terras maar het is de stad, niet vergeten!.
Alsof Isamu deel uitmaakte van de familie, echt heel goede en zeer professionele mensen... Ik raad het ten zeerste aan
Een ideale plek voor de vakantie van mijn lola, Nancy is een echte oppas voor onze viervoetige vrienden
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor TSUKO DOG MOTEL.

Visé diensten voor huisdieren

openingstijden, locatie, vervoer. 1 la vaudrée visé hotel kaart stadsplattegrond, satellietweergave. TSUKO DOG MOTEL adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met TSUKO DOG MOTEL. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over TSUKO DOG MOTEL delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid