facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tsuikerboontje

Tsuikerboontje

Info

Verwacht jij binnenkort een kindje? Dan ben je aan het juiste adres. Geen kindje op komst? Kom dan proeven van onze heerlijke pralines.
(Wilt u de grootste keuze? Maak dan een afspraak +-2 maanden voor de uitgetelde datum, later zijn we soms beperkter)

Geschiedenis

Voor de perfecte service komt u best langs ten laatste 2 maanden voor de uitgetelde datum. Zodoende wij alles op tijd klaar krijgen tegen de heuglijke dag. Later kan natuurlijk ook maar zijn we soms beperkt in de mogelijkheden.

Adres: Tiensesteenweg 118 1b, 3360 Korbeek-Lo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016461993
Stad: Korbeek-Lo
Route: Tiensesteenweg 118 1b
Postcode: 3360


Recensies
Zeer leuk winkeltje met vele ideeën voor geboortekaartjes, doopsuiker en andere dingen. Heel tof ingedeeld. We zijn er altijd zeer enthousiast en vriendelijk ontvangen. Er wordt ook altijd genoeg tijd genomen om je verder te helpen. Een echte aanrader.
Goede en vlotte service door iemand met eerstehands ervaring!
Zeer aangename service van zeer vriendelijke dames. Mijn echtgenote en ik zijn enorm tevreden dat we bij dit winkeltje zijn terechtgekomen voor de doopsuiker van onze eerste kleine. Een aanrader voor toekomstige ouders!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid