facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tsu Fong Garden

Adres: Koningin Astridlaan 8, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 050 38 97 00
Stad: Maldegem
Route: Koningin Astridlaan 8
Postcode: 9990



op zoek naar gerelateerd: Chinees restaurant Maldegem, New Tsu Fong Garden, Chinees Maldegem Menu, Chinees Maldegem openingsuren
Recensies
Mooie inrichting van de zaak Aperitief was ok kroepoek ok maar niet waauw zou bij een Chinees restaurant altijd top moeten zijn. Ik bestelde bami met kip. De huiswijnen zijn goedkope kratversies en dat terwijl er zo veel wijnen zijn die prijs kwaliteit en qua foodparring hier op zijn plaats zouden zijn. Zoals het nu is verkoop je uiteraard geen wijn. Jammer. Wachttijd eten is ok 17min Roquette op een Aziatische schotel ? En dat buiten seizoen? Mooie grote malse stukken kip maar behalve soja scheuten geen groenten. En te weinig kruiding. De porties zijn ruim voldoende maar jamer genoeg zie ik ook hier weer de goedkoopste sojasaus van Maggi op tafel. Wees fier op je cultuur en serveer deftige sojasaus.
Onvriendelijk aan de telefoon en ter plaatse, voor de 2de keer flets, smaakloos. Geen aanrader. Voor mij geen 3de keer
Om het in deze herfstmodus te zeggen: kleurrijk gegeten! De foto om te Posten vind ik niet! Sorry daarvoor. Bij jouw menu heb je de keuze of met rrrlllllijst of...ffffrrrllllietjes.
Eten oke, relatief duur, het was er koud, onvrienedelijk personeel, nooit meer
Het eten was helemaal smaakloos. Zeker geen aanrader...
Diverse groenten staat vermeld op de kaart. Divers...als je ruimdenkend bent. Ook kruiding, pikantheid neemt af. Geen constante meer in de maaltijden die ze bereiden. Er is altijd wel iets aan de gerechten die fout zit. Jammer. Ik was een vaste klant. Mis de goede gouden tijden. Bediening, vriendelijkheid steeds prima.
Lunch voor 15 euro, topEten: 4/5
Niet echt slecht van eten maar duur voor wat je krijgt ,rijsttafel van 35 euro p/p niet aan te raden. Door de airco was het zelfs koud en kil .
100 % Aanrader. Nooit zo,n mooi Chinees restaurant gezien. Zéér lekker. Bediening... rustig en zéér gecoördineerd. Rokers u hoeft niet naar buiten er is een rokerszone. Een echte topper. Wil ik méér dan 10 keer mijn handen voor in het vuur steken...
Altijd heel lekker, hier ga je nooit met honger van tafel en bovendien supervriendelijk uitbater en personeel. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid