facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor True-Pilates Antwerpen

True-Pilates Antwerpen

Info

De True Pilates Studio Antwerpen is gelegen in het oude stadsgedeelte, op de as van het Centrum naar het Zuid, op de hoek van de Nationalestraat.

Geschiedenis

True-Pilates studio in Antwerpen werkt volgens de originele Pilates methode, volgens het levenswerk en de leer van J.H.Pilates' "Contrology", en zoals die wettelijk beschermd is door Romana's Pilates® in NewYork.
De Pilates-studio is volledig uitgerust met de Gratz apparatus. Ze zijn énig en Pilates' origineel, ontworpen door de grootmeester zelf. Het zijn de beste ter wereld. Pilates betekent maatwerk, ieder cliënt heeft zijn eigen profiel. True-Pilates Antwerpen is gespecialiseerd in Personal Coaching.

Adres: Aalmoezenierstraat 2, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +32 32 835 435
Stad: Antwerp
Route: Aalmoezenierstraat 2
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Pilates Antwerpen Eilandje, Pilates Wilrijk, Pilates lessen, Pilates prijzen, Pilates Mortsel, Pilates Merksem, Pilates groepslessen, Classic Pilates
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pilates Studio Laurence Willems Pilates Studio Laurence Willems 646 meter Pilates Studio in hartje Antwerpen voor Privé Pilates en groepslessen. Contacteer me ...
Core Pilates Core Pilates 3 km Pilates lessons every wednesday evening/Pilates lessen iedere woensdag avond. Core P...
A.room A.room 3 km Welcome to my home. Welcome to A.room. An intimate space for profound pilates practic...
David Lloyd Leisure - Belgium David Lloyd Leisure - Belgium 8 km Zelfs 1 ster is teveel. Zijn al JAREN lid in Veldhoven , en dachten dat wij hier ook...
Recensies
Ik volg tegenwoordig de Pilates System lerarenopleiding aan de True Pilates Academy. Zeer goede keuze, zeer aan te bevelen !! We zijn een kleine groep van 5, dus we hebben de kans om te genieten van een volledig kwaliteitsonderwijs met fantastische leraar Anna Rubau. We houden contact, hebben chatgroepen en blijven van elkaar leren. Ik hou van de goede kwaliteit van de training en de vriendelijke en positieve sfeer met de groep. Ik hou ook van de zeer persoonlijke benadering van de Academie.
Waardeloze opleiding! Een opleiding van drie dagen knalt ze er in 4 uur door. De rest is zelfstudie waar extra kosten bij komen. Op z’n manier kan iedereen een opleiding geven!
Fantastische ervaring, geweldige coach, dat is pas "True-Pilates". Ook een hele ongedwongen sfeer, en je voelt je geweldig na elke sessie.
De True-Pilates Academy geeft je een diepgaand inzicht in de pure methode. Er zijn regelmatig bijeenkomsten in de studio om samen met de docent te oefenen en casussen te bespreken. De docent is een ongelooflijke bron van knowhow en zal altijd haar passie voor en inzet voor de pure methode delen.
Als je op zoek bent naar een Pilatesopleiding van het hoogste niveau, dan moet je bij True Pilates Academy zijn. Anna Rubau geeft les in de pure Pilates methode aan kleine groepjes studenten. Zo kan ze echt aandacht hebben voor elke individuele student en zijn vragen. Ook is alle apparatuur in de studio van hoge kwaliteit. Ik raad aan!
Sinds ik aan de echte Pilatesacademie ben begonnen, heb ik niet alleen de ware methode geleerd, maar ben ik ook welkom geheten in een warm gezin. We werken in kleine groepen waardoor we echt contact kunnen maken met de mensen, en wat nog belangrijker is, ik krijg het gevoel dat ik een verschil kan maken. Er is ook ruimte voor mij om te groeien en mijn volledige potentieel te bereiken. Dankjewel Anna!
Anna is een vrouw die houdt van wat ze doet. Leuke studio, tot ziens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid