facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Troc Planet

Troc Planet

Info

Vendre ou acheter, c'est chez nous qu'il faut passer !



"- Commerce d'articles de seconde main d'équipement du foyer- Commerce de mobilier NEUF en Teck importé directement d'Indonésie . Le plus vaste choix de votre région...à découvrir"
Adres: Avenue des moissons 6, 1360 Perwijs
Telefoonnummer: +32 81 22 21 00
Stad: Perwez
Route: Avenue des moissons 6
Postcode: 1360



op zoek naar gerelateerd: Magasin Troc Brabant wallon, Horaire Troc Wavre, Troc en Stock, Troc Boninne Facebook, Troc Nîmes, Site de troc, Art troc Namur, TRUC A TROC Louvain-la-Neuve
Recensies
Winkel is niet mijn stijl, maar het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Zoals vele trocs
Troc Planet is een klein netwerk van kringloopwinkels. Het personeel is attent en vriendelijk, dus neem de tijd om te informeren en te zoeken, want de winkel is behoorlijk ongeordend. Je vindt er oude elektrische en elektronische apparaten, oude meubels, schilderijen, tafels, enkele kasten, sofa's en enkele mooi gezandstraalde tafels. Gemakkelijke parkeerplaatsen voor de winkel.
Slechts één keer geweest, leuke winkel voor handelaren in tweedehands goederen. Makkelijk parkeren.
Weinig antiek of oude voorwerpen en heel erg duur. Personeel helemaal niet vriendelijk
Vriendelijke ontvangst voor aanbetaling/verkoop, snel en goed afgehandeld...
Reageert op berichten per mail niet graag een wavre en geeft snelle schatting, goed onthaal makkelijk parkeren
Ik vond altijd wat ik nodig had. Top team.
Rommelmarkt goed bevoorraad en het nieuwe gedeelte ook Slechts één defect en niet in de laatste plaats de prijs van een bepaald artikel van het vlooienmarktgedeelte heel erg duur van 800 € voor artikel dat al is geserveerd. Hoewel opgeknapt, heb ik mijn twijfels. Maar er zijn ook hele goede deals zowel op de rommelmarkt als nieuw en de verkopers. Wens ons zeker welkom en neem afscheid.
Een verkoper biedt ons 20% op een groot frame... we nemen de maten op en geven aan dat we later terugkomen nadat we bij ons thuis de beschikbare ruimte hebben gecontroleerd. Een week later zijn we terug en tot onze verrassing vertelt de verkoper ons dat hij geen percentage meer verdient en dat we het de dag van ons eerste bezoek moesten innemen. Zelfs geen voorstel van 10% en voor vriendelijkheid voor een klant gaan we terug of niet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid