facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Troc.com Wilrijk

Info

2de-hands kopen/verkopen op een eerlijke, duidelijke manier.
Vintage-antiek-electro-snuisterijen-meubels

Geschiedenis

Wij zijn een depot-verkoopzaak waar u uw bruikbare spullen kan brengen die wij dan voor u verkopen. Onze experts schatten voor u de best haalbare verkoopprijs in. Uw goederen worden gefotografeerd voor onze site, en in onze druk bezochte winkel geplaatst.
U krijgt een duidelijk depot-contract mee naar huis. Bij verkoop storten wij 55 tot 62% van de verkoopprijs op uw bankrekening. Dit kan u allemaal on-line volgen via uw persoonlijk account die automatisch wordt aangemaakt bij elk contract.
Geen vervelende telefoontjes, afbiedingen, eventuele kopers waarvoor u tevergeefs bent thuisgebleven...zoals bij de vele internet verkoop-sites!!
Binnen de 2 maanden vinden gemiddeld 80% van de goederen in onze winkel een nieuwe eigenaar!

Adres: Boomsesteenweg 937, 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 038275685
Stad: Wilrijk
Route: Boomsesteenweg 937
Postcode: 2610


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Troc Wilrijk, troc. meubelen, Troc winkels, Troc voorwaarden, Troc Mechelen, Troc tweedehands, Troc Deurne, Troc Sint-Niklaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pertang Pertang 2 km HUYSWERK interieurvormgeving met het uiterste respect voor esthetiek en functionalite...
Oxfam Solidariteit Wilrijk Tweedehandswinkel Oxfam Solidariteit Wilrijk Tweedehandswinkel 2 km Ik bezoek enorm veel kringwinkels. Omdat we in dezelfde straat zijn komen wonen keek ...
Recensies
Leuke tweedehands spullen voor ieder wat wils
Beetje te duur in vergelijking met kringloop winkels
Vriendelijke mensen geven goede raad en prijs top
Vriendelijke medewerkers die je begeleiden in het te koop stellen van spullen waar je zelf geen gebruik meer van maakt, waar anderen dan weer mee geholpen zijn.
Op zich leuk om rond te wandelen, maar veel kapotte spullen aan torenhoge prijzen. Niet oké
Ik had een heel goei mooi hoeksalon met bed en bewaarbak .was helemaal in orde maar daar er haar van de katten op zat enkele plekken en een vlekje. Moest ik ze terug meenemen en heb ze dan maar naar de kringloop gedaan . Die zegden " met een borstel erover en het is nieuw "
Luik om rond te neuzen en te snuisteren. Maar sommige artikelen zijn toch wel écht veel te duur voor wat ze zijn of naar kwaliteit toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid