facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trobbiani's Place Houthalen

Trobbiani's Place Houthalen
Adres: Dorpstraat 35, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 011524273
Stad: Houthalen
Route: Dorpstraat 35
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: Trobbiani's Place Genk, Italiaans Restaurant Houthalen, Pasta Houthalen, Brasserie Houthalen, Villa 12, Houthalen, Volksmacht Houthalen, Kerstmenu afhalen Houthalen, Tavernes Houthalen-Helchteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria La Ruota - forno a legno Pizzeria La Ruota - forno a legno 78 meter Heel lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Lasagne van aubergine. Top!
Metapontum, Casa Carbone Metapontum, Casa Carbone 791 meter Heerlijk authentieke Italiaanse gerechten geen pizza, echte aanrader!
Pizza Volante Pizza Volante 824 meter Altijd lekkere pizza en heel veel keuze! Echt Italiaans!Eten: 5/5
Santi Food Bar Santi Food Bar 2 km Top heerlijk gegeten.
Het Boske Het Boske 4 km Hele leuke locatie om te eten. Ook voor kleine kinderen is er genoeg te doen. Er is e...
Cucina di Gio Cucina di Gio 7 km Fantastische zaak, lekkere italiaanse gerechten en hun huisgemaakte pasta is perfect!...
Gio's Italian Bar Gio's Italian Bar 7 km Super lekker! Spaghetti bufala, pizza diego en de kinderpizza waren dik in orde.
Desiderius Italian Restaurant Desiderius Italian Restaurant 7 km Zeer verzorgd, een echte aanrader!!
Desiderius Desiderius 7 km Beste italiaanse zaak alles zo lekkervaste klant !
Recensies
Ik vind het zeer jammer dat ik één ster moet geven, want dit doe ik eigenlijk nooit maar ik kan écht niet meer geven dan dat na onze avond bij Trobbiani's. Met maar één derde van de zaak gevuld waaronder voornamelijk mensen die iets zaten te drinken op het terras hebben we zaken meegemaakt die zelfs in een stampvolle zaak niet zouden mogen voorvallen. Het begon met zelf ons menu zoeken op een andere tafel, waarna ons flets voorgerecht werd "afgeruimd" door het bord op de tafel naast ons te zetten. Bij het hoofdgerecht dat geleverd werd zonder kaas of brood moesten we vragen of we misschien wat bestek konden krijgen, want de tafel was nooit gedekt geweest bij onze aankomst. Als het eten dan tenminste echt lekker en/of goedkoop was dan kon ik dit allemaal nog door de vingers zien maar 4 stukjes kurkdroge bruschetta snel in de oven gegooid voor 10 euro en erna overgekookte pasta en saus die smaakte alsof ze uit een potje kwam voor 22 euro, ook dat kon de boel niet redden. Na een kwartier met onze borden voor onze neus te wachten op onze rekening die we meermaals hadden gevraagd zijn we maar zelf aan de kassa gaan betalen. Excuses dat het momenteel even erg druk was of een sorry of een kleine geste had een beetje geholpen, maar helaas, zonder ons aan te kijken werd de Bancontact onder de neus geduwd. Hier komen we nooit meer. Zou fijn zijn als zaken als deze eerlijk toegeven dat ze meer café zijn dan restaurant, want dit was de naam brasserie zelfs onwaardig. Erg jammer.
Super lekkere pasta's !!! En tiramisu van de chef... Heerlijk !! Heel mooie zaak !!
Toffe brasserie. Na samba repetities gaan wij samen met de groep voor een drankje. Gezellig
Vriendelijke bediening en lekker en zeker voldoende eten, meer moet dat niet zijn.
* Ruime keuze. * Vriendelijke bediening. * Niet uitzonderlijk, maar wel lekker eten. * Ruime zaak met grote parking op wandelafstand. -* Beetje ongezellige sfeer. Misschien als het drukker is, dat het beter meevalt.
Lekker gegeten voor de juiste prijs via social deal. De prijs van de officiële menu is te duur. Het was voldoende en goed, vriendelijke en snelle bediening.
Gezellig sfeertje, vriendelijke bediening.
Mooie zaak, gezellig en vriendelijk Eten: 5/5
Ik kom er al jaren. Altijd even vriendelijk en gezellig. Lekkere Italiaanse koffie met de nodige sfeer.
Gezellig vertoeven, zeker een aanraderService: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid