facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Troast Coffee Bar & Roastery

Troast Coffee Bar & Roastery

Info

Gastvrije koffiebar op een uniek kasteeldomein waar koffie nog op ambachtelijke wijze gebrand wordt. Je kan er terecht voor een lekkere en lichte lunch of taart en koffie. Tijdens het weekend bieden wij ook ontbijt- en brunchformules aan



"Troast coffee Co. brand koffie op ambachtelijke wijze. Naast de branderij vind je onze gastvrije koffiebar waar je lekker kan lunchen, brunchen en dineren in een mooi kader."
Adres: Kramershoek 6, 9940 Evergem
Telefoonnummer: +32473893624
Stad: Evergem
Route: Kramershoek 6
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: Troast zomerbar, Brunch Evergem, Ontbijt Evergem
Recensies
Nu ik al een aantal maanden aan de andere kant van 't land woon en het zonnetje uitbundig schijnt mist ik Troast. Even wat wandelen als excuus en dan snel op het terras ploffen met zicht op de vijver. Onder het geluid van kwakende kikkers genieten van een heerlijk gebak. Ik kom er nog vaak, zij het in gedachte.
Mooie ligging aan het Kasteel van Wippelgem. Genoten van,lekkere koffie en gebak op een zonnig terras.
Een heel mooie plaats waar het gezellig is . Rustige omgeving . En lekker
Heerlijk ontbijt. Prijs-kwaliteit is top. Gezellige locatie, tafels staan wel dicht op elkaar
Brunch op zondag in mooi en gezellig kader, nadien nog lekkere huisgebrande koffie meegenomen. Een aanrader.
Vriendelijke bediening, lekker eten en drinken. Zeer kindvriendelijk! Een aanrader
Lekker gegeten! En bovendien in een mooie setting. Je ziet dat er voldoende aandacht is besteed, niet alleen in de presentatie van het eten maar zeker ook in het interieur, en het resultaat mag gezien worden.
C.U. Memories mocht de styling van een huwelijk verzorgen bij Troast. Vlotte communicatie, heel vriendelijk, kortom: een toffe samenwerking. Alles verliep zoals afgesproken. Of je nu op zoek bent naar een lekkere cappuccino, een prachtige plaats voor je feest of een heerlijke lunch, Troast biedt een mooi aanbod. Hopelijk tot snel!
Lekkere koffie na een fikse boswandeling aan het kasteel van Wippelgem. Vriendelijke man die de bediening doet. Verschillende soorten van koffie. En de cava nadien als aperitief mag er ook zijn.
Een gezellig plaats maar bediening niet verzorgd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid