facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TRIXXO Jobs

TRIXXO Jobs
"Op zoek naar jouw droomjob? Dan ben je bij uitzendkantoor TRIXXO Jobs Lommel aan het goede adres. We zoeken steeds naar de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Want bij TRIXXO Jobs Lommel weten we als geen ander dat het talent van vandaag, het succes van morgen betekent. Op zoek naar tijdelijk werk als uitzendarbeid of een vast contract? Op zoek naar een bijverdienste als flexijobber? Of zoek je de beste studentenjobs? Of je nu net van de schoolbanken komt of al heel wat ervaring hebt, wij doen er alles aan om zo snel mogelijk de tewerkstelling te vinden die helemaal bij jou past!"
Adres: Lutlommel 24, 3920 Lommel
Telefoonnummer: +3211672097
Stad: Lommel
Route: Lutlommel 24
Postcode: 3920


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: TRIXXO poetshulp, TRIXXO Jobs Gent, TRIXXO Jobs Kortrijk, TRIXXO ziekte, TRIXXO Beverlo, Klacht TRIXXO, Randstad Lommel, TRIXXO Tessenderlo telefoonnummer
Recensies
Ons bedrijf werkt al geruime tijd samen met Trixxo Jobs in Lommel en we zijn zeer tevreden over hun dienstverlening. Het personeel is altijd professioneel, vriendelijk en behulpzaam geweest bij het vinden van geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures. We waarderen hun snelle reactietijd en open communicatie, waardoor we altijd op de hoogte zijn van onze wervingsprocessen. Trixxo Jobs Lommel heeft ons geholpen om gekwalificeerde kandidaten te vinden voor diverse functies binnen ons bedrijf. We zouden Trixxo Jobs Lommel zeker aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare, professionele wervingsdiensten. Hun expertise en toewijding hebben ons geholpen bij het vinden van geschikte kandidaten en het vullen van onze vacatures.
Zeer tevreden, top service helpen echt met alles zeker aan te raden
Zeer tevreden van de goede & snelle dienstverlening!
Mijn 19jarige dochter zeer snel en professioneel verder geholpen! Ze kreeg zelfs een telefoontje van Gonne om haar succes te wensen met het gesprek! Top!
Zeker de beste intrim van vlaanderen als je wilt werken hebben zei zeer snel een vacature voor u en helpen u zeer goed waar nodig en altijd zeer vriendlijk :
Duidelijke en goede afspraken, vriendelijk en correct. Staan open voor overleg , top
Geweldig team !
Miss Jessica Brebels zorgde ervoor dat ik me erg welkom voelde. Hij deed zijn best om behulpzaam te zijn. Heel erg bedankt aan hem. Een betrouwbare en relevante instelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid