facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Nele & Dierenhotel Nele

Trimsalon Nele & Dierenhotel Nele

Info

Wij zijn een kleinschalig familiaal hondenpension. Bij ons zijn er geen kennels, maar verblijven de hondjes bij ons in huis, samen met onze 2 hondjes.

Geschiedenis

Wij zijn een kleinschalig en familiaal hondenpension. Dwz bij ons zijn er geen kennels, de hondjes verblijven gewoon bij ons in huis, samen met onze hondjes Lotje (Malthezer) en Orlando (Galgo). Ze kunnen ravotten in onze omheinde tuin. Naast de speel- en knuffelmomenten, gaan we ook dagelijks wandelen. Dierenhotel Nele is erkend door de Vlaamse Overheidsdienst Dierenwelzijn. Erkenningsnr. is HK40305300 Daarnaast is er ook een trimsalon voor de totale vachtverzorging van uw hond.



"Hondentrimsalon voor kleine en middelgrote honden. Op afspraak. Facebookpagina Trimsalon Nele. Aarzel niet om mij te contacteren."
Adres: Foncierestraat, 8880 Ledegem
Telefoonnummer: 0494 48 55 86
Stad: Ledegem
Route: Foncierestraat
Postcode: 8880


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid