facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Fantastic Fur

Trimsalon Fantastic Fur

Info

Trimsalon voor honden en katten.
Dierenoppas aan huis.



"Laura LemberechtsGediplomeerd dierenverzorger- Freelance dierenverzorger/DAassistente- Dierenverpleging aan huis- Konijnentrimmen- Loopbandtraining voor honden Dog Runner Ortho Pro- Voedingsadvies voor honden- Verkoop van voeding en snacks van oa. Darf en Carnilicious"
Adres:
Telefoonnummer: 0496341395
Stad: Temse



op zoek naar gerelateerd: Hondenkapsalon Merchtem, Hondenkapper Temse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KatteZacht - kattentrimmer aan huis KatteZacht - kattentrimmer aan huis 3 km Sara weet waar ze mee bezig is, ze is super vriendelijk. Het was de eerste keer dat m...
The Magnifi'Cat The Magnifi'Cat 3 km Hele professionele en zeer vriendelijke dame, met een groot hart voor dieren en veel ...
T Woefke T Woefke 4 km Trimsalon voor honden gevestigd in Temse.
Recensies
Zeer vriendelijke en correcte dame die haar werk zeer goed kent en doet... Ons Bijoux was zeer tevreden en komt zeker en vast nog een keertje terug.
Ik geef niet graag een slechte recensie, maar helaas hier wel nodig. Ik maakte per mail een afspraak eerste keer dat ik hier langs zou komen, die ook bevestigd werd. Die dag zelf heb ik verschillende keren aan de voordeur gebeld, alsook telefonisch contact proberen opnemen, maar geen reactie. Pas de volgende dag kreeg ik per mail een bericht dat ze mijn afspraak vergeten noteren was. Er werd zelfs niet gevraagd of ik graag een nieuwe afspraak wenste. Dan voel je je niet echt welkom als nieuwe klant.
Laszlo, onze Golden Retriever, heeft er een fantastische knip & wasbeurt gekregen! Laura is supervriendelijk en is stapelgek van honden, Laszlo was de hele tijd op zijn gemak en hij ziet er stralend uit! Dikke merci!
Fantastische lieve dame met het hart op de juiste plaats voor dieren ! Figo zag er supermooi uit zeker een aanrader
Top trimster!!! Een echte aanrader! Ons hondjes zijn altijd mooi geknipt als ze van bij Laura komen. Kortom een vriendelijke trimster die haar vak kent!
Zeer goed, ik kom daar al jaren met mijn hond Tinka.
Super lieve trimster voor mijn kat Gustje
Goede behandeling van de hondjes, mooi verzorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid