facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trimsalon Blue Bay

Trimsalon Blue Bay

Info

Kleine & grote honden van harte welkom voor een professionele vachtverzorging.
Contacteer mij voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Geschiedenis

Trimsalon gelegen te Oostende waar kleine en grote honden van harte welkom zijn. Contacteer mij voor een afspraak of advies omtrent professionele vachtverzorging.
De producten zijn Vegan & Cruelty-free.

Adres: zwanenlaan, 4, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0478422868
Stad: Oostende
Route: zwanenlaan, 4
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00
Zondag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Hondentrimmer Oostende, Hondenkapper Middelkerke, Dogs Co Middelkerke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondenkapsalon Tilly Hondenkapsalon Tilly 369 meter Vriendelijk en spontaan, de honden worden deskundig onder handen genomen zoals gewens...
Aquarium Discus Aquarium Discus 4 km Ruime keuze aan vissen en planten. Alles ziet er keurig en gezond uit. Ook ruime keuz...
Whoepy Woef - Hondenboetiek Whoepy Woef - Hondenboetiek 5 km De leukste hondenboetiek waar je terecht kan voor de mooiste , exclusieve accessoires...
SDM Reptiles SDM Reptiles 5 km Siggy, Els en Jens die zorgen voor onze rijkelijk geliefde dieren. Er zijn geen mooie...
Delalotte Delalotte 5 km Kleine Cattery Brits Korthaar. Uit liefde ( heel veel liefde) voor het ras
Recensies
Als ik meer sterren kon geven, zou ik het meteen doen! Tessa is een fantastisch persoon die de tijd neemt om je hond te leren kennen, op zijn/haar gemak te stellen vooraleer ze aan de "grote werken" begint. Ze speelt in op de noden angsten van je hond en neemt ook hier de tijd voor. Achteraf geeft ze nog eens uitleg over het vachttype van je hond en hoe je die thuis kan onderhouden juiste kammen en borstels, waar wel en niet met welke borstel, richting, .... Dank je wel voor je tijd en liefde voor Rani'tje en je tijd en uitleg voor mij!
Als je van mening bent dat jouw hond de allerbeste behandeling verdiend voor zowel zijn vacht als zijn gemoedstoestand. Dan is Tessa dé trimster die je zoekt. Dankzij haar jarenlange ervaring en vele bijscholingen weet ze perfect wat jouw beste vriend nodig heeft zowel aan de buiten- als binnenkant.
Tijdens het eerste telefoongesprek voelde ik mij meteen op m'n gemak om met mijn witte herder puppy naar Tessa te gaan. Ze neemt haar tijd met Ezra zodat dit voor de pup een aangename ervaring is en Ezra met plezier terug gaat. Perfectionistisch als ze is, ziet Ezra er fantastisch uit na de trimbeurt! Daarnaast heeft Tessa veel ervaring en kan ze ook tips geven rond opvoeding of gedrag van de hond. Super trimsalon!
Mochten honden kunnen praten dan beoordeelden zij de goede zorgen van Tessa. Elke 6 weken gaan wij met onze langharige chihuahua bij haar langs. Hij wordt er als een koning verzorgd. Iedere hond krijgt er individueel evenveel aandacht. Niet in benches, zoals bij veel trimsalons, maar als een deel van de familie worden ze met veel liefde mooi gemaakt. En dat zie je wanneer je ze brengt en ophaalt. Top werk van een dame met een hart voor dieren.
Tessa is super met de honden! Groot of klein, maakt niet uit. Ze mogen vrij rondlopen in de tuin ook, worden goed onder handen genomen en met veeeeel liefde en de beste producten vegan én cruelty free verzorgd! Rustig gelegen ook en makkelijk om te parkeren.
Super goed voor de hondjes, ruikt altijd super lekker en mooi zacht
Top trim salon, er wordt zeer goed voor onze viervoeters gezorgd. Ik kan hem altijd met een gerust hart bij haar achter laten en hij komt altijd super mooi bij mij terug. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid