facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trim Art

Info

Hallo,
Ik ben Margot Parmentier en dit is de Facebookpagina van mijn trimsalon Trim Art. In Trim Art verwen ik graag jullie honden groot en klein. Iedereen is welkom om zijn hond te laten toiletteren.



"Ik ben Margot Parmentier en heb altijd een grote liefde gehad voor honden. Ik heb dan ook dierenzorg gestudeerd en ben afgestudeerd in de specialisatierichting trimmen. In Trim Art staat uw hond centraal. De behandeling van uw hond toillettage gaat verder dan louter het trimmen van de hond. Ik verzorg uw hond helemaal tot in de puntjes. De toillettage van uw hond omvat alles wat uw hond nodig heeft om er weer helemaal fris uit te zien. De toilettage kan bestaan uit de volgende zaken: wassen, knippen, scheren, plukken, ontwollen, ontklitten, nagels knippen, tanden poetsen, parfumeren, puppy gewenning."
Adres: Schonekeerstraat 80, 8930 Lauwe, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0496694813
Stad: Lauwe
Route: Schonekeerstraat 80
Postcode: 8930



op zoek naar gerelateerd: Trimsalon annelies wevelgem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dog Styling Nancy Dog Styling Nancy 729 meter grondig en professioneel
Recensies
Onze Golden retriever Bella werd proper gewassen en geknipt ! Zeer tevreden over .
Alles in orde daar
Superlief met de hondjes, prachtig resultaat
Super zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid