facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trideus

Trideus

Info

Trideus is reseller en distributeur van hoogkwalitatieve desktop 3D printers, 3D scanners, filament en accessoires.

Geschiedenis

Trideus is verdeler van kwalitatieve desktop 3D printers, 3D scanners, filament en accessoires. Trideus staat garant voor expertise, service na verkoop en een snelle levering uit eigen voorraad.

De focus ligt op oplossingsgericht meedenken met de klant, om voor iedere toepassing de juiste 3D printer aan te bieden. Bent u als bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner op lange termijn, dan bent u bij Trideus aan het juiste adres. Een uitgebreide webshop wordt ondersteund door een showroom, die u op afspraak kan bezoeken.

Adres: Truibroek 65, 3945 Ham (België)
Telefoonnummer: +32(0)11/48.00.75
Stad: Ham
Route: Truibroek 65
Postcode: 3945


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:15
Dinsdag: 09:00 - 17:15
Woensdag: 09:00 - 17:15
Donderdag: 09:00 - 17:15
Vrijdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Unitum Barging Group
Recensies
Ik had interesse in een tweedehands 3D printer bij hun. Ik nam contact op met hun hierover en ze wisten me te vertellen dat ze maar 3 maand garantie geven. De garantie op een tweedehands toestel is wettelijk minstens 1 jaar verplicht. Toen ik hun hier over aansprak vertelde hij mij dat in hun verkoopsvoorwaarden stond dat dit maar 3 maand was, dus de garantie ook maar 3 maand zal zijn. De wet gaat volgens mij nog steeds boven hun verkoopsvoorwaarden, volgens test aankoop is dit zelfs "illegaal". Klantvriendelijkheid een dikke 0, je eigen klanten willen bedriegen i.v.m. garantie is niet oké. Als het toestel zich in een goede staat bevind zou het zelf geen probleem mogen zijn om garantie 1 jaar te bieden wat verplicht is. Het gaat hier ook niet over enkele euro's.. Ik vind dit zeer spijtig, hun webshop zag er zeer verzorgd uit, hun recensies bleken goed te zijn. Trideus is voor mij alle sinds geen aanrader, en een nieuwe printer koop ik al zeker niet bij hun.
Een dikke maand geleden een 3D printer gekocht van Ultimaker. Na assemblage kreeg ik een foutmelding ivm de temperatuur. Na enkele mails kreeg ik geen antwoord meer. Door Corona is meneer zijn winkel dicht. Maar je klantenservice stoppen door corona dat kan niet !!!! Ook bij Ultimaker zijn ze in winterslaap gevallen. Ik laat het hier niet bij en ik zal verdere stappen ondernemen. Schandalig en absolute afrader !!!
Ik ben naar de stock uitverkoop geweest, de winkel is zeer strak en mooi ingericht, maar ze verkopen jammer genoeg alleen de pro-sumer machines, niet echt goedkope alternatieven voor als je een beginner bent of een niet te groot budget hebt in 3d-printen
Zeer goede ontvangst en uitleg. Ik ga zeker klant worden
Altijd correct. Wisselen vlot informatie uit.
Perfecte service en een interessant aanbod
Ik werk hier, dus het is moeilijk om het te beoordelen. Ik zou zeggen dat we meer dan uitstekende service hebben, geweldige koffie en wat je ook nodig hebt in de additive manufacturing-branche, we hebben producten of advies voor.
Ik heb een Raise 3D Pro2plus gekocht. Zeer weinig indrukken: twee keer dat de steppers doorbranden, moederbord met storingen en ga zo maar door. Geen nieuws van Trideus over een vervanging of reparatie ondanks de verzonden e-mails. Machine kocht 6000€! Ik raad deze winkel ten zeerste af.
Bestelling gedaan...betaling gedaan...dan niets! Een trackingnummer dat niet werkt. Een koerier die zegt dat hij is gepasseerd en een kaart heeft achtergelaten grote leugen. Betaling gedaan voor het item en voor het transport en geen pakket! Totaal gebrek aan ernst
Goede vriendelijke en snelle service. Filament voorraad beschikbaar tegen goede prijzen. Showroom met veel verschillende merken 3d printers. Aanbevolen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid