facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trendy Rent Feestverhuur

Trendy Rent Feestverhuur

Info

TrendyRent.be is de totaalleverancier voor al uw toog, koel en andere materialen op uw feesten en/of evenementen te voorzien.

Geschiedenis

TrendyRent.be is de totaalleverancier voor al uw toog, koel en andere materialen op uw feesten en/of evenementen te voorzien met een goede kwaliteit en een mooie uitstraling. Stiptheid dragen wij hoog in het vaandel, en we hebben een 24 H service 7 dagen op 7.

Ons kantoor en magazijnen zijn centraal gelegen dicht bij Autosnelweg E34 Antwerpen - Eindhoven afrit Turnhout/Kasterlee aan de Ring rond Turnhout, Industrie "Bentel" achter Miko Koffie.

Wij bieden ALLE feestmaterialen aan (borden, bestek, bbq, partytenten, togen, tafels, stoelen, koelingen etc...) voor diverse feesten. (recepties, open deurdagen, huwelijk, evenementen, fuiven, communie, lentefeest, bedrijfsfeest enz...) en dit aan een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Kortom, een brede waaier van feestmateriaal, een persoonlijk contact en eerlijke prijzen.

Adres: Beyntellus 1, Oud-Turnhout
Telefoonnummer: 014/88 12 14
Stad: Oud-Turnhout
Route: Beyntellus 1


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Goldfish Party Rental
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Milf Swingerslounge Club Milf Swingerslounge Club 2 km Ons moto is geilzelligheid, in een warme privé atmosfeer speciaal voor de vrijdenkend...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid