facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trendy Decor

Trendy Decor

Info

Trendy Decor, stijlvolle oplossingen voor jouw interieur vragen! Van vloeren, verf, behang tot raamdecoratie & zonwering, wij geven advies op maat.

Geschiedenis

Uw interieurspecialist in Lier en omstreken!
Ruime keuze en ook betaalbaar!
Wij maken alle raamdecoraties op maat! Ruime keuze in verschillende soorten gordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, shutters, ..... alsook tapijten, traplopers, vinylvloerbekledingen, laminaat, pvc-stroken (nieuw!), vasttapijten, bedkarpetten, inkommatten, badmatten, decoratie-artikelen.
Professionele verven (Trimetal, Sikkens, P&O,...) - ruime keuze behang in stock, alsook op bestelling; Eijfinger, H&W, Arte, Versace,...
Kortom alles om je interieur in een nieuw kleedje te steken!
Wij hebben een eigen atelier, plaatsingsdienst, schilders, behangers,.......



"Trendy Decor is al meer dan 25 jaar een ronkende naam voor stijlvolle en kwalitatieve binnenhuisinrichting. In die kwarteeuw werd het aanbod groter en groter, maar bleef het bedrijf bewust kleinschalig. Die keuze vertaalt zich in een warm persoonlijk contact en een unieke service die niet gewoon professioneel beleefd maar ook echt doorleefd is. Bij en met ons opent u de deur naar een fantastisch interieur!"
Adres: Oostmalsesteenweg 106 unit 14, 2520 Emblem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 411 06 19
Stad: Emblem
Route: Oostmalsesteenweg 106 unit 14
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Trendy Decor Emblem, Trendy gordijnen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Archior Interieur Schrijnwerk Archior Interieur Schrijnwerk 33 meter Archior Interieur Schrijnwerk is een bedrijf dat uitsluitend kwaliteitsmaterialen aan...
Erwin Belmans Interieur Erwin Belmans Interieur 33 meter Bij Erwin Belmans Interieur kan u terecht voor hoog kwalitatief houtwerk op maat, bew...
Recensies
Vandaag een bezoek gebracht aan Trendy decor wegens problemen met mijn vouwgordijnen die vroeger aangekocht waren bij een andere zaak. Zeer vriendelijk ontvangen door 2 fijne dames, zij hebben mij met raad en daad bijgestaan om het probleem met de vouwgordijnen op te lossen. Tevens nog verschillende tips gekregen, een echte top service, niets was te veel.
wat fijn om een bedrijf te vinden waar je nog een warm onthaal, eerlijke prijs en perfecte service krijgt! Kris en zijn team zorgen ervoor dat alles perfect volgens offerte verloopt. Ze denken mee met jouw budget en geven dan ook nog eens een TOPservice! Geen onverwachte kosten, alles volgens plan! Wij weten waar we moeten zijn :-
Wij hebben bij Trendy Decor raad gevraagd o.a. voor het behandelen van onze overgordijnen. Niettegenstaande we eerlijkheidshalve lieten weten dat de aankoop niet bij Trendy decor gebeurd was, kregen we toch deskundig advies op een heel gemoedelijke en vriendschappelijke wijze. Bedankt Trendy Decor Suzy! Bij een volgende aankoop weten we direct waar we moeten willen zijn.
Een trip gemaakt tot de winkel, helaas geen vermelding aan de deur van sluiting. Zelfs geen vermelding op de site. Dit is ook een onderdeel van klantenservice. Doe er iets aan in de toekomst. Uw reactie : geen vermelding op uw google pagina te vinden. Maar slechte reviews worden toch niet vermeld einde verhaal.
Super tevreden over de samenwerking met Trendy Decor. Ik ben gegaan voor wave gordijnen beneden en verduisterdende gordijnen in de slaapkamers. De gordijnen zijn van heel mooie kwaliteit, top service en plaatsing! En vooral zijn ze bij Trendy Decor heel behulpzaam en klantvriendelijk.
Zeer tevreden over m’n aankoop bij Trendy Decor. Na opmeting en advies thuis uitgenodigd op winkelbezoek voor het kiezen van de gordijnen. Zeer fijne ervaring. Na het advies en het kiezen van de materialen kwam er een snelle offerte. We hadden gekozen voor een deel zelf te plaatsen en een deel te laten plaatsen. Was geen enkel probleem wat ik zeer fijn vind. Correct van begin tot eind! Bedankt team trendy decor!
Van blije tevreden klanten, Omdat we ons huisje in een nieuw kleedje wilden steken... zijn we bij Trendy Decor neergestreken. Na kiezen tussen zoveel kwaliteit en mooie stalen, hebben we ons huisje weer laten stralen. De service was top, zeer behulpzaam en bereid... en alles geleverd op afgesproken tijd. Tevreden klanten laten jullie dit weten... wij zullen Trendy Decor zeker niet vergeten. Dus we geven goede raad, het is een aanrader van formaat! Johan & Ann uit Deurne
Wij zijn heel tevreden over onze ervaring met Trendy Decor! We waren al een tijdje op zoek naar een specifieke soort vitragegordijnen en we werden in de winkel meteen vriendelijk en deskundig geholpen. We vonden zo heel snel onze smaak binnen een ruime keuze aan stoffen. De gordijnen en gordijnrails werden thuis opgemeten en binnen de afgesproken termijn geleverd en geplaatst door een prima vakman met oog voor detail en afwerking boorgaatjes netjes dichtwerken, extra gordijnrunners voorzien enzovoort. Prima service dus die we warm kunnen aanbevelen!
Zeer tevreden van de service en van de uiteindelijke plaatsing. Gaven ons ook goede uitleg omtrent andere zaken in het huis. Snelle en vriendelijke service!
Super tof team, top service, goede kwaliteit, eerlijke prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid