facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Travoo

Info

TRAVOO BUSINESS & EVENTS

- 5 Kantoren van 13m2 tot 101m2
- Handelsruimte in centrum Geraardsbergen
- Event locatie met grote groene tuin

Ontdek alle info via www.travoo.be.

Tot snel!



"Travoo is een business center & event locatie in hartje Geraardsbergen. Organiseer je binnenkort een event? Contacteer ons voor onze brochure met alle mogelijkheden en prijzen."
Adres: Adamstraat 20, 9500 Geraardsbergen
Telefoonnummer: +3293950613
Stad: Geraardsbergen
Route: Adamstraat 20
Postcode: 9500



op zoek naar gerelateerd: Oudeberg Geraardsbergen, Coworking Geraardsbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BNI De Muur - Geraardsbergen BNI De Muur - Geraardsbergen 1 km BNI De Muur, Want geven loont !
Recensies
Prachtige locatie waar historische bouw is gecombineerd met moderne architectuur. In deze inspirerende omgeving is het goed vertoeven; alle nodige voorzieningen zijn aanwezig. Of je nu een grote evenementenlocatie zoekt of een kleinere vergaderzaal in Geraardsbergen, bij Travoo ben je zeker aan het juiste adres. Aanrader!
Loop je de poort van Travoo door? Dan verdwijnen de geluiden van stad Geraardsbergen op de achtergrond en waan je je meteen op een andere plek. Achter de moderne façade schuilt een authentiek torentje. De mooi verzorgde binnentuin en het 'kasteeltje' zijn echte eyecatchers. Trouwfeest? Babyborrel? Seminarie? Elk evenement wordt met de grootste zorg en betrokkenheid voorbereid. Alles is tot in de puntjes verzorgd: catering, decoratie, bediening,... Een grote troef is dat de locatie over een private parking beschikt. Kortom: Travoo Geraardsbergen is een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar een verzorgde organisatie in een uniek kader. En dat allemaal vanuit een hoogst persoonlijke aanpak!
Prachtige feestzaal in hartje Geraardsbergen. Niet alleen een stijlvol pand, maar ook top qua catering, parking, tuin, … Travoo is de ideale eventlocatie in de Vlaamse Ardennen. Dikke aanrader!
Zeer mooie locatie. Stylish, sympathieke dame en werkt samen met een traiteur die alles zelf maakt.
Aanrader voor al uw evenementen - heel goede service - catering en traiteur op en top - prachtige omgeving en zaal en dit voor het centrum van Geraardsbergen Doe zo voort en bedankt voor de organisatie Jeroen & Carine
Bijzonder knappe zaal voor opleidingen en seminaries. Goede akoestiek en voorzien van een state-of-the art uitrusting groot LED-scherm, clickshare, kwalitatieve geluidsinstallatie,... Ook het meubilair is comfortabel en makkelijk moduleerbaar. De mensen van Travoo hebben last-minute op ons verzoek de opstelling van de zaal nog helemaal omgegooid. Klasse bediening... En dit alles in een fantastisch kader. Wij komen zeker terug!
Mooie, ruime feestzaal met privéparking in het centrum van Geraardsbergen. Vriendelijke bediening en ook de catering was top!
Heel leuke setting voor meetings. Fijne samenwerking. Vriendelijk, professioneel en tot in de puntjes in orde.
Bijzonder mooie locatie met een ideale ligging en parkeermogelijkheid, alle nodige voorzieningen, goede catering, ... Super locatie voor feesten!
Toplocatie voor evenementen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid