facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Travel2Sports

Travel2Sports

Info

Travel2Sports is gespecialiseerd in het organiseren van trips naar sportwedstrijden. Zowel voor individuelen als groepen!

Geschiedenis

Travel2Sports is een touroperator, gespecialiseerd in het organiseren van trips naar sportwedstrijden, zowel op individuele als op groepsbasis.
In ons aanbod kunt u verschillende sporttakken terugvinden: voetbal, Formule 1, basketbal, tennis, wielrennen...
Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in Motortours. Wij reserveren hotels, en bezorgen de klanten via onze gespecialiseerde partner in motortours een roadmap op papier en digitaal voor uw GPS.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het plannen en uitwerken van incentives naar diverse sportwedstrijden of evenementen in het buitenland.



"Travel2Sports is een 100% Belgische touroperator, gespecialiseerd in het organiseren van trips naar sportwedstrijden en in fietsvakanties zowel op individuele als op groepsbasis.In ons aanbod aan supportersreizen kun je verschillende sporttakken terugvinden: voetbal, Formule 1, basketbal, tennis, rugby, Moto GP, wielrennen, hockey…Bedrijven & verenigingen kunnen eveneens bij ons terecht voor het plannen en uitwerken van hun incentives naar diverse sportwedstrijden in het buitenland.Naast reizen naar sportwedstrijden hebben we ook een ruim aanbod aan fietsvakanties. Zo bieden we fietsreizen aan naar Spanje Mallorca, Costa Blanca, Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria..., Mountainbike vakanties & Gran Fondo's."
Adres: Tamariskenlaan 12, 8430 Middelkerke
Telefoonnummer: +3259414602
Stad: Middelkerke
Route: Tamariskenlaan 12
Postcode: 8430


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Sportvakantie, Reispartner Club Brugge, Sportreizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Appartementen te huur Zeedijk Middelkerke Appartementen te huur Zeedijk Middelkerke 163 meter Verhuur van dakappartement en studio gelegen op de zeedijk in Middelkerke. Op deze pa...
Motortours.eu Motortours.eu 930 meter Mooie reizen / toertochten voor motorrijders. En ze hebben gewoon nog een papieren br...
TUI Middelkerke TUI Middelkerke 966 meter Vele problemen gehad bij de boeking van mijn reis maar Bali Het vriendelijke personee...
Vakantie aan Zee Vakantie aan Zee 1 km Verblijf in prachtig appartement op de zeedijk in Middelkerke! Frontaal zeezicht, v...
Q autocars Middelkerke Q autocars Middelkerke 5 km Super gezellige autocar een aanrader
Recensies
Weekend van 10-12/9 naar Real Madrid geweest met mijn zoon via Travel2Sports. Uitstekend georganiseerd, meer dan voldoende informatie gekregen, communicatie verloopt zeer vlot, zowel telefonisch als via whatsapp zeer vlot bereikbaar. Ook goede hotelkeuze Een aanrader voor wie zonder zorgen een buitenlandse voetbalmatch wil bijwonen.
Geboekt om een ​​Chelsea-wedstrijd te zien en werd niet teleurgesteld. Travel2sports regelde alles treintickets, hotelreservering, wedstrijdtickets. Ik heb in het begin veel geaarzeld omdat het de eerste keer was dat ik een bureau ging vertrouwen en ik werd helemaal niet teleurgesteld. Ik ontving de treinkaartjes en de reservering in het hotel 10 dagen voor vertrek en de kaartjes voor de wedstrijd 48 uur ervoor. Als u wilt vertrekken, aarzel dan niet om op travel2sports te vertrouwen. Je zult niet teleurgesteld zijn !
Ik vertrok met mijn partner voor een weekend naar Londen om een ​​wedstrijd van Chelsea te zien. Travel2sports zorgt voor een goede organisatie van de reis en neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ook als u ter plaatse bent, zijn zij direct bereikbaar en helpen u als er een probleem is. Hartelijk bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid