facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Travel Partners Belgium

Travel Partners Belgium

Info

Al uw reizen in goede handen

Adres: Halveweg 116, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 011825700
Stad: Zonhoven
Route: Halveweg 116
Postcode: 3520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Reisbureau Hasselt, TOP REIZEN
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxi V - Cab Taxi V - Cab 4 km Was op zoek naar een taxi met Nieuwjaar. Heb 3 mails gestuurd en 2 x gebeld. Na ander...
Recensies
Travel Partners is een zeer professioneel reisbureau met uiterst bekwame mensen aan het werk. Ter voorbereiding van onze vakanties wordt telkens goed geluisterd naar onze wensen en budget. We kunnen altijd rekenen op een vriendelijke en zeer gedetailleerde uitleg bij het maken van een keuze. Een TOPteam daar bij Travel Partners!
Zowel 1 nacht hotel Assent in Roermond is prima meegevallen. Kleinere menukaart maar super vers en lekker eten. Als Hotel Volendam Van der Valck de luxe kamer klopt ook en de keuken mooi verzorgde borden met lekker eten. Het is goedkoop en gemakkelijk om naar Amsterdam centrum te gaan P +R
Luisteren eerst heel goed en tijdens het gesprek worden relevante vragen gesteld ivm wat wij als klant eigenlijk wensen. Zowel plaats, accommodaties, samenstelling, de vlucht en alle extra's. Vriendelijk en deskundig geholpen met kennis van zaken.
Perfecte Service. Altijd zeer goed geholpen geweest. Onze huwelijksreis naar de west kust USA volledig gepland door Travel Partners is perfect verlopen. Een aanrader!
Zeer vriendelijk. Ze nemen de tijd om een vakantie samen te stellen die aan al je eisen voldoet. Ook bij problemen op de vakantie zelf, staan ze voor je klaar met raad en daad.
Geweldige service. Zoeken een vakantie op maat. Ik ga niet veel op reis of weekend, maar telkens als ik ga boek ik via dit kantoor in zonhoven. Alles netjes en op tijd geregeld.
Zeer goed reisbureau , zorgen voor je reis alsof het die van hunzelf is . Hebben ons zeer goed geholpen met onze reis naar Dublin. Zeker een aanrader !
Ons vaste plek om onze reizen te boeken al vele jaren. Goede en vriendelijke service
Luisteren heel goed naar uw wensen. Weten heel goed waarover er gepraat wordt en helpen u heel goed voort.
Snelle service en heel vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid