facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Travel Expert Stefania Van Varenbergh

Travel Expert Stefania Van Varenbergh

Info

Mobiele reisagent | biedt reizen aan die afgestemd worden op de reisverwachtigingen van elke klant. Vraag nu uw persoonlijk reisvoorstel aan.

Geschiedenis

Mijn jarenlange ervaring in de reissector heeft me doen inzien dat de mooiste vakantieplekjes op een niet traditionele manier gevonden worden.
Mijn Braziliaanse roots en mijn passie voor reizen hebben me al op plaatsen gebracht die niet zomaar in elke reisbrochure te vinden zijn. De combinatie van unieke locaties met avontuur, ontspanning en natuur zijn de basispijlers voor het samenstellen van jouw reis op maat. Elke reis is mogelijk: citytrip, flight-only, cruise, autovakantie, ...

Naast het 'zoek het zelf maar uit' online boeken op internet en de vastgeroeste aanpak van traditionele reisbureaus bestaat er nog een derde weg: Travel Experts.

Dit unieke concept kent in het buitenland al jarenlang een groot succes. Deze persoonlijke aanpak wil ik ook graag van bij het begin van jouw reisplannen aanbieden. Om jouw ideale reisformule samen te stellen kom ik graag bij jou aan huis of op kantoor. Op deze manier kan je de wachttijden in reisbureaus vergeten en beginnen we meteen aan het uitstippelen van jouw reisplannen wanneer het jou het beste uitkomt.

Ik ben ervan overtuigd dat we samen jouw droomvakantie kunnen samenstellen.

Bliss Out Travel streeft naar een vertrouwelijke klantenrelatie op lange termijn.

Travel, Check in & Bliss Out.



"Wij zijn gespecialiseerd in business travel reizen voor bedrijven en dit van KMO tot multi national.Maar u kan ook bij ons terecht voor incentives , groepsreizen en privé vakantie reizen.Wij hebben misschien wel de beste online booking tool voor bedrijven.En beschikken 7/7 over een eigen rescue line."
Adres: 2630 Aartselaar
Stad: Aartselaar
Postcode: 2630


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uniglobe B&L Travel Uniglobe B&L Travel 1 km Wat een top bedrijf!!
Armando Farina bvba Armando Farina bvba 3 km Nemen altijd de tijd voor je. Vriendelijk en scherpe prijzen!
Recensies
Wat een top bedrijf!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid