facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Travadri

Travadri

Info

Travadri is een transportbedrijf met drie specialiteiten:
Temperatuursgeleide Groupage (van -30°C tot +30°C), Walking Floor Transport en All-In Logistics

Geschiedenis

Wat in 1947 begon als een éénmanszaak is vandaag uitgegroeid tot een modern, familiaal transportbedrijf met twee specialiteiten.

Enerzijds verzorgen wij temperatuursgeleide groupage over heel Frankrijk. Al onze wagens zijn uitgerust met een laadklep, de modernste communicatiemiddelen en worden bestuurd door plichtbewuste chauffeurs met jarenlange ervaring.

Anderzijds startten wij enkele jaren geleden ook met walking floor transport.
Wij beschikken over een bescheiden maar hypermoderne vloot voor het vervoer van afvalstoffen, potgrond, schors, papier, houtsnippers enz.

Correct uitvoeren van uw orders is onze grootste troef, een duidelijke communicatie met de klant is voor ons een evidente zaak.



"Wat in 1947 begon als een éénmanszaak is vandaag uitgegroeid tot een modern, familiaal transportbedrijf met twee specialiteiten.Enerzijds verzorgen wij temperatuursgeleide groupage over heel Frankrijk. Al onze wagens zijn uitgerust met een laadklep, de modernste communicatiemiddelen en worden bestuurd door plichtbewuste chauffeurs met jarenlange ervaring.Anderzijds startten wij enkele jaren geleden ook met walking floor transport.Wij beschikken over een bescheiden maar hypermoderne vloot voor het vervoer van afvalstoffen, potgrond, schors, papier, houtsnippers enz.Correct uitvoeren van uw orders is onze grootste troef, een duidelijke communicatie met de klant is voor ons een evidente zaak."
Adres:
Telefoonnummer: +3292304233
Stad: Merelbeke



op zoek naar gerelateerd: Plantentransport België, Planten transport Spanje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NAL Express NAL Express 1 km Kwaliteit - Professionaliteit - Verantwoordelijkheid! Voordelen van onze express- en...
Fisotrans&son Fisotrans&son 4 km Happy days
Recensies
Totaal onbetrouwbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid