facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trattoria Kaai

Trattoria Kaai
Adres: Kaai 40, 2850 Boom, België
Telefoonnummer: 03 843 33 12
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Boom
Route: Kaai
Huisnummer: 40
Postcode: 2850


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–23:00
woensdag: 10:00–23:00
donderdag: 10:00–23:00
vrijdag: 10:00–00:00
zaterdag: 10:00–00:00
zondag: 10:00–23:00

Recensies
Leuk Italiaans restaurant, zoals naam aangeeft, aan de kaai van de Rupel in Boom. Vriendelijke en vlotte bediening. Uiteraard Italiaanse kaart, maar ze hebben ook suggesties die in andere richtingen gaan. Lekker eten, zeer goede kwaliteit, weinig op aan te merken. Hier komen we zeker nog eens terug. Ook een geweldige plaats voor enkel een drankje op hun groot terras.
Super lekker gegeten alleen kleine opmerking bij de salade die bij het hoofdgerecht was geserveerd bevatte te veel olie en bij de tiramisu waren de koekjes nog iets te hard na wens. Voor de rest super lekker en een aanrader.
Om te beginnen is dit Italiaans restaurant gelegen op een mooie locatie met een prachtig zicht op de Rupel. Wij hadden gereserveerd voor 4 personen op een zaterdagavond. Ontvangst en bediening was goed. Vriendelijke personeel en vlotte bediening. De menukaart was meer dan voldoende. Voor ieder was er wel wat wils. De presentatie, grote van de porties en de smaak van de gerechten was zeer goed. Prijs kwaliteit zeker in dik orde. Enig minpuntje was wel dat het lawaaierig was. We moesten onderling toch wel hard genoeg praten om elkaar te begrijpen. Dit was zeker niet te wijten aan de muziek maar wel aan de akoestiek in de ruimte. Al bij al wel zeker een aanrader. Vooral in de zomer op het ruime terras.
Mijn bezoek aan dit restaurant viel wel wat tegen. De bediening was bij het terras vrijwel onbestaande. We kregen geen menukaart en werden pas na een dik halfuur aangesproken voor te bestellen.
Leuke ligging, lekker eten en vriendelijke bediening. Sommige gerechten zijn wel wat TE prijzig, en er is ook geen verschil in prijs tussen afhalen of daar eten. Dit is not logisch, bij afhaal maken de mensen geen gebruik van tafel, stoelen, bestek of bediening.. dit zou toch een verschil in prijs moeten weergeven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid