facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trattoria Il Vulcano

Trattoria Il Vulcano

Info

Pizzas artisanales cuites au feu de bois !

Geschiedenis

La qualité de nos pizzas tient au fait que d'une part la pâte est fabriquée à base de levain et par le patron, ensuite la grande majorité des ingrédients sont frais et pour terminer elles sont cuites au véritable feu de bois !! Un conseil? Goûtez-les !!

Adres: rue de Liberchies, 40, 6238 Luttre
Telefoonnummer: 071843269
Stad: Luttre
Route: rue de Liberchies, 40
Postcode: 6238



op zoek naar gerelateerd: Il Vulcano Auvelais menu, Vulcano Menu, Vulcano pizza, Vulcano Mons menu, pizzeria vulcano, cuesmes menu, vulcano-rotheux menu, Restaurant Vulcano, Il Vulcano Auvelais facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Boutique Bien-être de Marie La Boutique Bien-être de Marie 317 meter Vertaald door Google Josiane is een persoon die altijd goed advies heeft, zeer gastvr...
Recensies
Heel erg non-pizza's, ze worden gekookt boven een houtvuur, wat tegenwoordig vrij zeldzaam is. Het eten is vers en de meeste groenten worden ter plekke gekookt. Ik raad haar ten zeerste aan
De pizza's zijn heerlijk dankzij de zeer goede pizzaoilo. Ik raad ze ten zeerste aan. De service is erg goed en de bezorger is buitengewoon vriendelijk.
Pizza was erg goed. Heel goed. Maar het is een ophaalservice zonder mogelijkheid om daar te eten, in tegenstelling tot de foto's suggereren.
Volkomen walgelijke pizza met water en de kop van de pizza praat er niet eens over. Ze verdient niet eens 1 ster, ze verdient 0. Ik raad het absoluut niet aan!!!
Kleine pizzeria met aardige baas ... enkel om mee te nemen. Heel erg fijn zoals ik wil.
Eerlijk gezegd erg teleurgesteld. De vulkaanpizza is oneetbaar, zo pittig is hij en toch houden we van de sterke pittigheid. Ik had om extra's op een pizza gevraagd, ik denk dat dat was vergeten. De tiramisu die ons na het invriezen werd gebracht, ontbrak. Ik zou daar niet nog een keer bestellen, het is de tweede keer en twee keer teleurgesteld.
Kaas en ham "walgelijke" ongekookte pizza eronder. Ik raad het je niet aan.
Geweldige pizza's. Uitstekende dunne pasta. De Il Vulcano is pittig tot in de perfectie. Ik raad het ten zeerste aan. Met dank aan de pizzaiolo voor zijn heerlijke pizza's.
De beste houtgestookte pizzeria die ik in jaren heb gevonden, met een supervriendelijke baas! Ik raad het zonder aarzelen aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid