facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trappen Smet

Trappen Smet

Info

Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in houten trappen en binnendeuren op maat

Geschiedenis

De trap is een fundamenteel onderdeel van uw interieur die de grootste aandacht verdient. Hij straalt voor een stuk uw persoonlijk karakter en dat van uw woning uit.

Trappen Smet is een familiaal bedrijf dat zowel ontwerp, productie als plaatsing van trappen voor haar rekening neemt. Via een zeer persoonlijke aanpak van onze klanten verleggen wij voor elk project opnieuw onze grenzen. Dit laat zich voelen in ons gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod.

Onze website geeft een duidelijk overzicht van de verschillende karakteristieke stijlen die we bieden. Vindt u niet meteen dat ene specifieke model dat u zoekt? Ons gedreven medewerkers steken graag de handen uit de mouwen om uw trap op maat uit te werken.

Geniet van ons overzicht en laat u inspireren...

Adres: Staatsbaan 289, 9870 Zulte
Telefoonnummer: 056613439
Stad: Zulte
Route: Staatsbaan 289
Postcode: 9870


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Trappen maker, Trappen plaatser, Trap bedrijf, Trappen winkel Limburg, Trappen Limburg, Moderne trappen afbeeldingen, Moderne trappen prijs, Mooie trappen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TwinTrailer TwinTrailer 3 km Mijn namaak Speedyloader ingeruild voor een echte Twintrailer. Je zag niet veel versc...
MDC Interieur Concept MDC Interieur Concept 7 km Bekwame vakmensen, zeer goede opvolging en correcte afspraken.
Recensies
8 jaar geleden een trap in eik gekocht. Nog geen moment spijt van gehad. Goede kwaliteit en perfect afgewerkt. Werkten alle aannemers maar zo... Een voorbeeld voor velen
Correct in professionaliteit, informatie geven en offertes
Op batibouw een prijsofferte aangevraagd. Na 2 maanden nog steeds niets ontvangen. Na telefonisch contact gingen ze ons terugbellen als de prijsofferte klaar zou zijn. We hebben er nooit nog iets van gehoord. Hierdoor hebben we besloten om met een andere firma voor de trappen samen te werken.
Drie bedrijven bezocht voordien en uiteindelijk gekozen voor Trappen Smet vanwege hun deskundigheid en unieke trappen nergens anders schuine trapneuzen gezien. Opmeting en uiteindelijke plaatsing was enorm deskundig. De trap en vooral de afwerking ook rond het trapgat zijn hoogwaardig.
SUPER PERSONEEL GISTEREN GEHOLPEN GEWEEST DOOR EEN VAN UW MEDEWERKERS SUPER VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM DANK U
Vakmanschap, mooie trappen
Prachtige showroom en professionele ontvangst. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid