facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Transport Groeninghe

Transport Groeninghe

Info

Vervoer van containers
Expresszendingen

Geschiedenis

Transport van zeecontainers
Transport van containers van 20, 40 en 45 voet
ADR-vervoer



"Groeninghe is bekend voor een uitgebreid gamma aan hobby- & veevoeders zoals granen voor kippen en duiven, zaden voor vogels en voeding voor kleinvee. Wij bieden u bovendien het grootste assortiment honden- & kattenvoer in België ! Daarnaast zijn ook alle meststoffen verkrijgbaar voor een prachtige tuin of een vruchtbare oogst. Om ons assortiment compleet te maken bieden wij ook bovendien kooien, kussens, hokken, dekens, krabpalen, speelgoed en zelfs paardenaccessoires aan."
Adres: Groeningenlei 117, 2550 Kontich
Telefoonnummer: +32 3 451 03 00
Stad: Kontich
Route: Groeningenlei 117
Postcode: 2550



op zoek naar gerelateerd: Transport Groeninghe overgenomen, Groeninghe granen en zaden, Transport nieuws in Europa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snel & Well Snel & Well 2 km Heb je problemen met uw snel transport binnen Europa? Vraag gratis uw offerte en een ...
Topa Packaging Topa Packaging 3 km Packaging
Oude metalen & containers Calmetaal Oude metalen & containers Calmetaal 11 km Ophalen van u oud ijzer? Afbreken van oude metaalconstructies? Plaatsing van een cont...
Recensies
Uitstekende firma waar men met de klant meedenkt én helpt. Geen inspanning is te veel om er voor te zorgen dat een door de klant gewenst product wordt besteld. Uit ervaring kunnen we stellen dat hier heel véél moeite wordt voor gedaan. Bewonderenswaardig! Aangename,vriendelijke,spontane medewerkers ook. Spijtig dat in onze contreien Groeninghe nog veel te weinig bekendheid geniet,oa aangaande was ze allemaal verkopen.
Uitverkoop altijd leuk zeker als je zowieso wat spullen nodig had...helaas was het meeste wat ik zocht al uitverkocht en de uitverkoop is mits de winkel opgedoekt is, Willie Naessens heeft de zaak opgekocht. Zeer jammer vindt ik dit, ben benieuwd wat hij ermee gaat doen. Zeker en vast al platgooien voor zover ik begrepen had.
Héél goede service, alle vragen worden beantwoord! hetgeen nietmeer op voorraad is is snel terug aangevuld, en we worden verwittigd. Top service, al jaren lang, met eerlijke prijssetting. Doe zo verder.
Ruim aanbod, goede verhouding prijs/kwalitet, zeer vriendelijke bediening met aandacht voor extra's. Nooit stress of een vies gezicht, hoe druk het ook is.
Leuke zaak waar ze heel veel hebben. Was er voor de vogels maar qua keus en prijzen toch liever mijn gespecialiseerde handel.
Ik ben daar plantjes voor de moestuin gaan halen. Mooie goede planten voor een heel redelijke prijs: tomaten, paprika's, meloen, verschillende soorten kolen enz.
Uitgebreid assortiment voor katten honden pluimvee. Veel keuze aan dierenvoeder, meel voor brood, hokken enz
Erg behulpzaam , voldoende keuze , vriendelijkheid maakt de minder gezellige sfeer ruimschoots goed,
Was de laatste dag open grote korting gehad op alles en zeer vriendelijke mensen
Hier vind je zo goed als alles voor dieren van hond tot paard aan een betaalbare prijs, en kan je ook raad vragen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid