facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor transforma bxl

transforma bxl

Info

transforma bxl is a coworking space hosting a community of entrepreneurs, innovators and change makers. We also host innovative events, workshops & meetups



"Welcome to Transforma, the coworking and event space that offers a unique combination of all-in services.Our space features private offices, open spaces, and creative meeting rooms for corporate events, all designed to provide the perfect environment to foster creativity and collaboration.In Transforma, we are committed to providing an innovative and collaborative environment that energizes your projects and brings your ideas to life. Our team is dedicated to providing exceptional support and resources to help you achieve your goals.We invite you to visit us and experience the energy and creativity of our space for yourself. Contact us at [email protected]"
Adres: Avenue jules bordet 13, 1140 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: +3223181920
Stad: Brussels
Route: Avenue jules bordet 13
Postcode: 1140


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: the mug brussels, makerspace brussels, costation bxl, innovation garden, coworking brussel centraal, co station belgium nv
Recensies
Prima locatie voor co-werken en vergaderingen met verzorgde catering. Vriendelijk personeel
Zeer gebruiksvriendelijke en groene ruimte om workshops en vergaderingen te houden. Het personeel is erg vriendelijk en in de tuin zitten was heerlijk. Het eten dat ze voor de lunch aanbieden is meestal niet meer dan een assortiment sandwiches met gebak en fruitsalade als toetje. Ik zou ze willen aanmoedigen om de mogelijkheid van salades en maaltijden te onderzoeken om er zeker van te zijn dat voedsel gezond en divers is, wat zou passen bij hun milieuvriendelijke stijl - het zou een goede, gezonde toets aan de hele ervaring toevoegen. Al met al goed uitgerust, schoon en zorgt voor de juiste stemming om productief te zijn.
De plek waar je allerlei interessante dingen op het gebied van printen en buigen kunt uitproberen. De plaats heeft een zeer positieve sfeer om te absorberen tijdens het creëren van meesterwerken
Wat een plezier om bij Transforma te komen werken. Ons coworking abonnement 3 dagen per week is voor ons de ideale oplossing. De werkruimte en de vergaderzalen zijn zeer professioneel, aangenaam en zeer schoon. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ruim, de keuken is geweldig en dan hebben we het nog niet over de tuin... van maart tot oktober: lunchpauzes in de zon! Dankzij het team, altijd beschikbaar.
De faciliteiten van Transforma BXL in Evere zijn gastvrij, modern en goed uitgerust. Wij van onze kant huren er privékantoren en kunnen zo profiteren van diensten receptie, internet, printer, koffie/thee, enz. evenals vergaderzalen, een volledig uitgeruste multimediastudio en een opslagruimte. De sfeer is erg goed en de community van ondernemers is hecht.
Een zeer mooie omgeving, tussen rust, natuur en een professionele omgeving. Een perfecte mix om met een gerust hart te werken. Een knipoog naar het personeel, Gennesis, Théo, Irène en Paul Henry voor hun beschikbaarheid en goed humeur.
Goed ingebeeld gebouw, maar het comfort kan worden verbeterd
Ik heb een observatiestage gelopen bij Transforma.bxl. De plek is geweldig. Het is goed doordacht, zeer functioneel en voorzien van een prachtige decoratie!! Dit biedt een werkomgeving die bevorderlijk is voor creatie, ontmoetingen en "welzijn" op het werk. Het is een warme plek, waardoor je er wilt blijven. Het team is vriendelijk en gastvrij. Het is goed gelegen in de stad tussen het centrum en de luchthaven, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft parkeergelegenheid voor automobilisten. Ik raad Transforma.bxl ten zeerste aan!!
Schitterende plek die bevorderlijk is voor innovatie en ontmoetingen. Een uitzonderlijk kader aan de ingang van Brussel
We huurden hier een van de kamers voor een werkevenement. De sfeer is erg leuk, met inspirerende omgevingen die de creatieve sappen op gang brengen. De catering was ok, maar vrij beperkt voor wat we betaalden. Het ontbijt bestond uit slechts enkele notenrepen en Sultana-koekjes met koffie en thee. De drankjes aan het einde waren echter van geweldige kwaliteit. In de kamer hadden we een beetje een gebrek aan stekkers, maar de rest van de kamer was geweldig. Heel gezellig en met zicht op de tuin. Al met al een bevredigende ervaring en zou overwegen er weer heen te gaan voor een volgend evenement.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor transforma bxl. Avenue jules bordet 13 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. transforma bxl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met transforma bxl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over transforma bxl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid