facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Transcaravan bvba

Transcaravan bvba

Geschiedenis

Transcaravan bvba is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich met veel zorg en aandacht richt op het transport van stacaravans doorheen heel de BeNeLux . Wij streven ernaar om elk transport te laten verlopen in de meest optimale omstandigheden. Dit wil zeggen dat elke caravan vervoerd wordt met de meeste zorg en voorzichtigheid, en dat wij zelf ook een correcte houding aannemen naar de klanten toe.

Een grote troef is dat wij niet enkel instaan voor transport van A naar B, (zowel privé als campings) maar dat wij ook de nodige kennis en kunde hebben om caravans terug op de plaats te stellen zodat deze opnieuw veilig, opgeblokt en waterpas staan.

Om dit alles te kunnen doen, beschikken wij over een team met vele tientallen jaren ervaring, een speciaal voor caravantransport uitgeruste vrachtwagen, tractors waarmee we de kleinste en moeilijkste plekken kunnen bereiken, een begeleidingsvoertuig (uitzonderlijk transport) en een berg aan materiaal waarmee zo goed als elk transport tot een goed einde kan worden gebracht. Staat uw caravan echt op een onbereikbare plaats, kunnen wij ook terecht bij kraanfirma's die dan de klus klaren.

Naast al deze zaken zorgen we er bovendien ook voor dat alle benodigde vergunningen voor het transport van uw caravan in orde zijn, de caravan verzekerd is tijdens het vervoer en dat we ook op voorhand klaar en duidelijk een planning maken, zodat de meest optimale route gekozen wordt voor het transport.

Adres: Turnhoutsebaan 432, 2970 Schilde
Stad: Schilde
Route: Turnhoutsebaan 432
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: Transport stacaravan West vlaanderen, Oude stacaravan verplaatsen, Stacaravan vervoeren met tractor, Stacaravan gratis transport, Caravan verplaatsen met kraan, Caravan transport Frankrijk, Stacaravan transport België prijs, Uitzonderlijk vervoer prijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Signum Inland riverbarging Signum Inland riverbarging 2 km Searching for customers looking for innovative solutions in inland regarding transshi...
Recensies
Top service, bedankt Yannick en heel je fantastisch team. De keuze van een ZORGWONING was snel gemaakt nl. : het merk LARK, uitstekende kwaliteit en prima afwerking. Transcaravan zorgt voor een vlotte levering en ook een heel goede service na verkoop. EEN AANRADER !!!
Correcte prijs, afspraak is afspraak en zéér vriendelijke mensen!
Perfecte service na verkoop doen over niets moeilijk,pracht kerels
Op voorhand aangegeven dat we niet wisten of het mogelijk was om daar te leveren, na een bezoek ter plaatse de levering bevestigd en piekfijn geleverd! Na heel wat ploeteren en op en af laden perfect gelukt. Wat een topservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid