facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Trakks

Trakks
Adres: Chaussée d'Etterbeek 59 Steenweg op Etterbeek 59 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 720 04 06
Stad: Brussel
Route: Chaussée d'Etterbeek 59
Huisnummer: Steenweg op Etterbeek 59
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 10:30-18:30
Dinsdag: 10:30-18:30
Woensdag: 10:30-18:30
Donderdag: 10:30-18:30
Vrijdag: 10:30-18:30
Zaterdag: 10:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: trakks gent, trakks estore, trakks online, trakks jambes, trakks webshop, trakks sint denijs westrem, trakks uccle, trakks brussel
Recensies
Vriendelijke mensen en hebben mij perfect geholpen met de keuze van mijn schoenen. Voorheen had ik vaak last van pijn na 8km maar nu ga ik probleemloos verder!
Betrouwbare webshop! Ik heb in NL besteld en het was er al binnen 2 dagen
Vriendelijk personeel en ruim aanbod schoenen.
Ook mijn favoriete winkel voor hardloopschoenen. Ik raad Trakks ook aan bij vrienden. Ze hebben veel kennis van de schoenen en zijn geduldig met je wanneer je veel paren probeert. Ik heb zelfs een paar in de uitverkoop aanbevolen in plaats van de duurdere die ik zojuist had geprobeerd. Normaal gesproken vijf sterren van mij, maar de voorraad was deze keer wat laag - waarschijnlijk vanwege het verkoopseizoen. Maar ze zorgden ervoor dat er een paar uit een andere winkel werd overgebracht. Ook nuttig voor mij dat ze beter Engels spreken dan mijn Frans.
Ik ben een trouwe Trakks-klant en heb deze winkel aan veel vrienden en collega's aanbevolen. Mijn laatste klantervaring was echter teleurstellend. Ik plaatste een bestelling in de Trakks e-shop en ging mijn bestelling in de winkel ophalen. Nadat ik de schoenen had gepast, pasten ze mij niet. Daarom vroeg ik om een ​​terugbetaling zodat ik ze in de e-shop kon aanbevelen. De verkoper antwoordde daarop dat hij het "te gemakkelijk" vond om het op deze manier te doen. Ik had dit soort opmerkingen niet verwacht, vooral omdat ik al meerdere keren in deze winkel heb gekocht. Ik ben teleurgesteld over de houding van deze verkoper, die mijn klantervaring heeft verpest. Ik zal deze winkel nog niet aanbevelen aan mijn vrienden. Het is belangrijk om klanten te respecteren, zelfs als ze om terugbetaling vragen.
Zeer teleurstellende ervaring. De verkoper was noch geduldig noch beleefd. Na erover gesproken te hebben met mensen om me heen, blijkt dat slechte ervaringen in deze winkel terugkeren. Ik raad de Jogging Plus-winkel ten zeerste aan.
Slecht geadviseerd over de maat en geen retourbeleid als je de schoenen hebt geprobeerd. Maar hoe weet je dat als je dat niet doet? op je hoofd zetten???? Volgens het personeel moest ik de schoenen op de loopband passen en dat was het: "Ik ben niet de manager" ... Ik moet zeggen dat dit de laatste keer is dat ze mij zien. VERMIJDEN!
Alles voor hardlopers en trekkers, plus wat casual sportkleding. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Omdat het mijn eerste bezoek was, boden ze aan om mijn stappen te analyseren om de meest aangepaste schoenen aan te bevelen.
Ik heb hier net nieuwe hardloopschoenen gekocht. Zeer vriendelijke en professionele service, echt tevreden. Ik kan aanbevelen!
Na een paar maanden te zijn begonnen met hardlopen en na rugpijn in verband met ongeschikte hardloopschoenen, ging ik naar deze winkel voor advies en ik ben zeer tevreden! Ik boekte een plek voor een Lab-analyse en Jérémy nam de tijd om me uit te leggen hoe het ging. Hij merkte ook mijn pronatie op en bood me verschillende paar sneakers aan om degene te kiezen die bij me paste. Ondanks het aantal aanwezige klanten en de naderende sluitingstijd van de winkel was de verkoper geduldig en gaf goed advies. Ik verwelkom het feit dat hij me voor elk paar vroeg of ik me op mijn gemak voelde, wanneer hij me het duurste had kunnen verkopen en tijd had bespaard om voor de volgende klant te zorgen. Hij nam de tijd om een ​​second opinion te vragen aan de winkelmanager ook zeer professioneel om me gerust te stellen bij mijn aankoop. Ik ben zeer tevreden met mijn eerste ervaring in deze hardloopwinkel, ik ben van plan binnenkort terug te keren om advies te krijgen over andere artikelen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Trakks.

Brussel buitenuitrusting

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée d'Etterbeek 59 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Trakks adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Trakks. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Trakks delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jogging Plus Jogging Plus 902 meter Begin jaren 80 werd ik lid van een atletiek club. Ik kocht toen mijn eerste paar spik...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid