facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Traiteur Tommy

Traiteur Tommy

Info

Barraque à frites, boulettes & fondus artisanaux, plats à emporter, petits dîners, dîners de gala, séminaires et évènements d’entreprise, walking buffets.

Geschiedenis

Depuis 1989, Tommy et Stéphanie Willot vous apporterons toute leur expérience pour un service de qualité. Fort d'une expérience de plus de 20 ans, Tommy et Stéphanie Willot cultivent un esprit de raffinement et de créativité. Proche du client et de ses aspirations, notre équipe s'engagera à vous donner satisfaction et vous emmènera dans un voyage de saveurs gustatives. Grossistes en boulettes artisanales et fondues. Baraque à frites. Friterie (ouverte tout les vendredi à partir de 18h) en face de l'église à Goé.

Adres: rue de l'Église 2, 4834 Goé, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 32477337367
Stad: Goé
Route: rue de l'Église 2
Postcode: 4834


Recensies
Neem de tijd om beoordelingen met "weinig" sterren te lezen. Ze zijn eerlijk. Telefoongesprekken en e-mails met de baas zijn erg destabiliserend. Wees kort, duidelijk en to the point als je hem een ​​e-mail stuurt. Zo niet, dan hebben we een barak gereserveerd voor de bbq van onze bruiloft. Goede prestatie. GEWELDIGE medewerkers. Heerlijk eten. Bruidegoms en blije gasten! Stop niet bij het papierwerk, het is misschien niet wat de baas verkiest en dat kan ik begrijpen. Ga ervoor, het is echt perfect.
Ik heb een sterretje geplaatst om je aandacht te vestigen op de opmerking... We hebben erg goed gegeten! De frietkraam is een aanrader. De maaltijden zijn de vraagprijs waard. Het personeel is erg verkalkt en de baas erg behulpzaam! De baas..., als hij je eenmaal heeft geharpoeneerd...contact wordt onaangenaam! Hij is erg rommelig in zijn e-mails en notities... Maar eerlijk in zijn prijzen! Nog steeds aan te bevelen!!!
Zeer smakelijk eten. Ik wilde alleen vegetarisch eten en betaalde zelfs meer voor een vegetarische burger dan wanneer ik het reguliere vleesprogramma had gevolgd. Helaas serveerde hij tijdens de viering nog steeds vleesburgers. Ondanks de taalbarrière Duits-Frans is het gelukt dat hij er op tijd was. Ik had soms mijn twijfels. Het eten is heerlijk, maar de afspraken kwamen niet goed uit. Daarom 3 sterren.
Goede cateraar, goed eten, zeer goede friet en knoedels.
Uitstekend, zoals elke keer dat ik gebruik heb gemaakt van de service van meneer Willot.
Zeer goede en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Supergoede knoedelbaas en supervriendelijk personeel
Het is heel eenvoudig, alles is goed
Super cateraar, hoge kwaliteit. Aanbevelen.
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid