facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Traiteur Soubry-Vanhoutte

Info

Bent u op zoek naar een professionele traiteur? Een onberispelijke, aangename service en kwaliteitsproducten zijn onze hoogste prioriteit.

Geschiedenis

U bent op zoek naar een traiteur in de buurt van Groot-Kortrijk, Groot-Wevelgem die zich specialiseert in de verzorging van belegde broodmanden, koude buffetten, kaasplank of uitgebreide menu's?
Dit voor uw jubilea, communie-, doopfeest, lente- en tuinfeest, opendeurdagen, trouw-, clubfeesten, eetfestijnen en koffietafels.

Artisanale chocolademousses behoort ook tot onze specialiteiten.

Alles wordt op gastronomische wijze bereid, met verse en kwaliteitsvolle producten die met zorg gekozen worden.

Adres: Gullegemsesteenweg 29, 8501 Bissegem
Telefoonnummer: 0473576903
Stad: Bissegem
Route: Gullegemsesteenweg 29
Postcode: 8501


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Traiteur Kortrijk, Traiteur Gullegem, Traiteur Heule, Kerstmenu traiteur Kortrijk, Traiteur Marke, Traiteur Wevelgem, Traiteur aan huis Kortrijk, Traiteur Bart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur Bissefriet Frituur Bissefriet 162 meter Geen aanrader, slechte frieten. Frieten díe al gebakken waren en teveel aan overschot...
Recensies
Het is niet de eerste keer dat we beroep doen op de diensten van Glenn en Cassandra en telkens weer zijn we aangenaam verrast door de fijne resultaten en de op en top professionele benadering! Een aanrader!
Verzorgde en vooral ook lekkere traiteur in het centrum van Bissegem! Traditionele koude en warme gerechten, maar ook desserts en keuze wijnen. Doen ook traiteur op verplaatsing. Aanrader!
Lekkere ontbijtmand. Prima service, lekkere gerechten en vooral een heel vriendelijke bediening.
Vriendelijke ontvangst,superlekker gerechten en ovenkoeken,echt een aanrader.
Altijd top en voor elk wat wils. Vlotte vriendelijke bediening. Om het beter te doen ga je mogen borst nat maken. Groeten Chantal
Ruime keuze aan bereide gerechten. Prima traiteurdienst. Maar vooral je wordt er altijd heel vriendelijk onthaald.
Heel goede zaak! Heel groot en gevarieerd en vooral heel lekker aanbod! En vooral heel vriendelijke mensen die steeds aan de wensen proberen te voldoen!
Geen al te uitgebreide keuze en echte traiteurprijzen. Zelfs gewoon beleg is een stuk duurder dan de gewone slagerij. Wel correcte bediening en vriendelijk onthaal.
veel keuze, heel lekkere gerechten, vriendelijke bediening. Genoten van zomerhutsepot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid