facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Traiteur "Hof van Baarle"

Info

Naast onze Bistro's te kortrijk en roeselare stellen wij met enige fierheid onze nieuwe Traiteurswinkel voor te Wevelgem!
#Bistro'sHVB #TraiteurHVB



"Hof van Baarle is een unieke wijngaard met druiven op zowel Nederlandse als Belgische grond Enclave! De druivenstokken zijn aangeplant in het landelijke gebied van Boschoven, aan de rand van de Europese tweeling-gemeente Baarle-Nassau/Hertog. Op 2,5 hectare zijn 9 rassen aangeplant, met een totaal van zo’n 7500 druivenplanten."
Adres: kortrijkstraat 412, 8560 Wevelgem
Telefoonnummer: 0470788521
Stad: Wevelgem
Route: kortrijkstraat 412
Postcode: 8560



op zoek naar gerelateerd: Www Hof van Baarle kortrijk, Take away kerst Kortrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paella De Prins regio Kortrijk Paella De Prins regio Kortrijk 337 meter Fantastisch lekkere paella. Top service.
Nammielicious Nammielicious 3 km Veel keuze, verschillende producten, lekkere schotels. Een aanrader
Healthy Nammielicious Healthy Nammielicious 3 km Veel keuze, verschillende producten, lekkere schotels. Een aanrader
Kip aan 't spit bij Danny & Sabrina Kip aan 't spit bij Danny & Sabrina 3 km Perfecte kwaliteit en zeer vlotte service prima personeel vriendelijk Staat de zondag...
Orfema Orfema 4 km "Catering #BBQ #sitting dinnerVerhuur van feestmateriaalOrganisatie van eventsKi...
Hanssens Catering nv Hanssens Catering nv 4 km Fantastisch, zou het elke dag kunnen eten! Daarbovenop super service.
Recensies
Heerlijk relaxte plek om te zitten en te genieten van streekproducten. Prijzen zijn zeer schappelijk te noemen. Ze hebben biertjes uit de buurt en uiteraard hun eigen gemaakte wijn.
Mooie lokatie vlakbij het Bels Lijntje en Baarle. De taverne bij de wijngaard is gezellig en heeft een mooi aanbod. Je hebt zo de gelegenheid om diverse wijnen te proeven. Op het terras buiten heb je een schitterend zicht op de druivenranken. Ernaast kan je de wijnen en andere artisanale producten kopen.
Wij hebben een prettig verblijf gehad op het terras van Hof van Baarle. Het is rustig gelegen met uitzicht op de wijngaard. Medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en geven goede informatie over producten en de omgeving. Zeer nette toiletten er is zelfs een gehandicaptentoilet. Neem ook even een kijkje in de winkel en geniet zodoende thuis nog na met hun zelfgemaakte streekproducten.
Leuke plek, wijnproeverij en ook nog flesje gekocht
Heerlijke wijnen en fijne sfeer. Het terras is tof met een mooi uitzicht op de wijngaard en de bediening is erg prettig. Volgende keer nemen we wat hapjes van de kaart om te borrelen
Zeer leuke ervaring. Wijngaard met leuk teras, vriendelijke bediening. Hier kan je eigen gemaakte wijn proeven en kopen. Of je drinkt of eet iets anders op het terras.
Bijzondere verassing! Wijngaard met proeverij in eigen land. Zeer geslaagd bezoek.....vriendelijke mensen! Proeverij met 4 verschillende wijnen. Terras recht naast de wijngaard. Tijdens onze vakantie in Riel er 2x geweest.........aanrader!!
Wij hebben deze zaak eerst leren kennen in Roeselare. Op beide plaatsen dat er dan bestonden. Nu in Kortrijk, al verschillende keren geweest. Veel goed commentaar doorgegeven aan vrienden, waardoor die nu ook vaste klant zijn. Gio en Jan doen dat fantastisch. De sfeer, het eten, perfect gewoon. Een echte aanrader voor een romantische tête à tête, maar even gezellig met een groep. Eten meer dan genoeg, verzorgd en zo lekker. Ik en vele die ik meebreng komen zeker nog veel terug
Twee witte en een rode wijn meegenomen. Nog niet geproefd maar vorige keer was het al lekker van hier. Gaan ook meer doen ket lokale producten op het terras aanbieden. Wordt dus alleen maar leuker daar
Heeerlijke wijn op een prachtige locatie! Frankrijk is er niks bij, geweldig! Ook het personeel is ontzettend vriendelijk. Tot de volgende keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid