facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Traiteur De Smulpaap

Traiteur De Smulpaap

Info

Traiteur De smulpaap verzorgt al uw feesten, groot en klein, van eenvoudige menu's of barbecues tot heerlijke warme en koude buffetten. Ook vegetariërs en veganisten laten wij niet in de kou staan.



"Wij zijn trots op onze kwaliteit en leveren de heerlijkste buffetten, pasta's, ontbijten, ontbijtmanden en barbecues en zijn de fiere leveranciers van de picknickmanden van de toeristische dienst van kasteel Alden Biesen."
Adres: Lindestraat 15 , Bilzen 3740, BE
Telefoonnummer: 0492 06 55 15
eb.paaplumsedruetiart@ofni
Stad: Bilzen
Route: Lindestraat 15
Postcode: 3740


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 10:00-13:00
Zondag: 10:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: de smulpaap bilzen, traiteur limburg, traiteur bilzen, traiteur lanaken, traiteur hoeselt
Recensies
Heerlijk tajinebuffet gegeten en ook de hapjes en desserts waren een absolute aanrader!
We kregen op voorhand van heel veel gasten commentaar dat het eten van een traiteur kwam en dat ze niet naar een restaurant konden gaan. Budgettair gezien was dat niet haalbaar met de middelen die we gekregen hadden. Eenmaal de gasten gegeten hadden begon hun meningen te veranderen. Het was zo lekker en gevarieerd dat iedereen er echt lovend over was. Echt een aanrader de Smulpaap!
Traiteur de Smulpaap bereidt lekkere verse menu’s en buffetten op maat. Zeer uitgebreid aanbod. Wij hebben al vaak beroep gedaan op hun diensten. Steeds zeer professioneel met een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Top!
Deliverymaaltijd in een hotel in de buurt gekregen van de Smulpaap. We vroegen een maaltijd die niet beschikbaar was en toch kookte de eigenaar speciaal voor ons onze keuzemenu, door voor zijn gezin mee te koken waardoor het doenbaar was voor hem. Dat is pas service! En het smaakte 'homecook' met een ster!
Didier en Andy zorgde voor een lekker pastabuffet op onze trouw. Alles was perfect verzorgd, lekker op smaak en goed geregeld! Op het avondfeest hadden we nog lekkere fingerfood hapjes. Iedereen was super tevreden en vond het kei lekker! Echt een aanrader!
Zeer lekker pastabuffet Echt een aanrader, gaan zeker nog opnieuw bestellen
Pastabuffet was zeer lekker en meer dan voldoende! Didier en Andy doe zo voort!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid